![]() |
|
Опиши го членот над тебе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 121> |
Автор | |
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja obozavam zimi majka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() carica e nema so |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
А мене никој не ме опиша
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
малечка слатка со другарка од куманово
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
хехехехехе
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() како и да е фала на описот ![]() умна, убава навива за вардар ![]() |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
КУМАНОВСКО ДЕВОЈЧЕ
![]() НОВО ФОРУМЏИЧЕ ![]() ДРУГИ ПУТ ПОВИШЕ ![]() |
|
![]() |
|
Individua ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
malo srednoskolsko smizlice
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
zatvori gi ocinja,zamisli...samo zamisli....sto posakuvas?...zosto ?....mozebii zatoa sto site sto gi sakas se tamu nekade....daleku.....vo temninata ...zaplovi vo nebesnata visocina....bidi nedostizen...i ostani tamu...barem za mig....zamisli....ubavi nesta...srekni lica...vecni nasmevki...otpatuvaj vo carstvoto na nevozmoznite nesta i ostani dodeka ne te razbudat zvonata na bliskata kambana......
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ФАЛА ТИ МНОГУ ШТО МЕ ПОДМЛАДИ ![]() *moon* ПО МОЕ НАЈ НАЈ ФОРУМЏИКА, ПОНЕКОГАШ КЕ ТРЕСНА, АМА ПОНЕКОГАШ ![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
moja sogragjanka,shto poveke da recam
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Individua ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Enigma
sto povece da recam |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
Ne i se dogleduva
nemam avatar |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mila najmilaaaaa
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7172737475 121> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |