![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 724725726727728 832> |
Автор | ||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сдк-наздравје
![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-вчера пролет +18 степени ,а денес темно ,врне дожд и ладно
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Сдк...никогаш не сум имал полош нет,алооооооооо onenet
![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
sdk...
![]() |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
...Добар ден
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
сдк... вчера преубооо... позз до друштвото таму
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 27.Февруари.2010 во 17:45 |
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
сдк....ме растажи бре брате мој.
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
СДК-вистината верно многу боли.
|
||
![]() |
||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
|
сдк-како ли да разберам некој кој ни самиот неможе да се разбере
![]() |
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
сдк...ах да може од некаде да види за што станува збор, нема да зборува, туку нема да знае каде да фати од мака.
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
СДК...мака е кога на слободата и стават окови. и никоj не може никому да забранува да говори слободно за тоа за което има потреба. |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
Кога зборовите ја губат смислата си, луѓето губат слобода.
Конфучие |
||
![]() |
||
|
сдк...ако некој си ја има мувата на капата и смета дека се што е напишано нему му е упатено, тоа воопшто не е мој проблем! |
||
![]() |
||
|
СДК---Македон, а можда тебе така ти одговара---тоа за мувата на капата.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 724725726727728 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |