![]() |
|
Хорор филмови |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 78> |
Автор | |
maki_seker4e ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja ako mi pustat horor film vi garantiram deka ke se umocam u gaki...ako vi kazam deka se isplasiv od filmot scary movie nema so ponatamu da zboram
![]() |
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
![]() |
|
HI)H( ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Петок 13 леле луѓе кажујте страна да го симнам
|
|
1 Година верен форумџија
|
|
![]() |
|
Tony Clifton ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 292 |
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Страшен филм 1,2,3,4 се многу страшни филмови,уште иам кошмари од нив
|
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Site delovi na holivudskiot HALLOWEEN(Nok na veshterkite) - ima vkupno 9 prodolzhenia, od koi 3-ot del nema vrska so prethodnitre i ostanatite. A 7 del nosi skraten naslov H20 (=Noc na veshterkite 20 god. podocna) a 9 del e vshunost rimejk na prviot.
HALLOWEEN 4 - Return of Michael Myers (trailer) Koga bev osnovno, milen mi bese i filmot KUCATA NA KLOVNOVITE CLOWNHOUS - trejler |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
mene mnogu me bendisa saw site delovi isto i ridovite imaat oci ali naj hororce mi e magla i starata i novata verzija ludnica filmce cista klasika.(novata e so Rade Serbedzija)odnapred se izvinuvam ako ima uste ponova verzija neka mi kaze nekoj
|
|
![]() |
|
Tony Clifton ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 292 |
http://www.imdb.com/title/tt0078935/
![]() |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
lele ke puknam sto duri sega ja vidov temava a moram da odam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
моментално го догледувам CandyMan, не е многу страшен, ама е еден од најинтересните хорори што ги имам гледано, или што сум можел да ги догледам. со многу добра музика.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() |
|
cat_woman ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
da i 1408 e dobar film,a ima li 2ka od Hills have eyes
|
|
![]() |
|
cat_woman ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
jas obozavam horor filmovi sekoj den gledam minimum 2 a najubav mi e death silence,SAW,Resident evil...
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
motel iako za mene ne e horor
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7071727374 78> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |