IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Хорор филмови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хорор филмови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7071727374 78>
Автор
Порака Обратен редослед
maki_seker4e Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maki_seker4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 00:33
ja ako mi pustat horor film vi garantiram deka ke se umocam u gaki...ako vi kazam deka se isplasiv od filmot scary movie nema so ponatamu da zboram
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
Кон врв
HI)H( Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај HI)H( Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2008 во 23:53
Петок 13 леле луѓе кажујте страна да го симнам
1 Година верен форумџија
Кон врв
Tony Clifton Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Септември.2008
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tony Clifton Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 00:35
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Страшен филм 1,2,3,4 се многу страшни филмови,уште иам кошмари од нив
strasen film???toa e komedija bre
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 21:50
Страшен филм 1,2,3,4 се многу страшни филмови,уште иам кошмари од нив
Кон врв
Majkl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 3019
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 21:01
Site delovi na holivudskiot HALLOWEEN(Nok na veshterkite) - ima vkupno 9 prodolzhenia, od koi 3-ot del nema vrska so prethodnitre i ostanatite. A 7 del nosi skraten naslov H20 (=Noc na veshterkite 20 god. podocna) a 9 del e vshunost rimejk na prviot.
HALLOWEEN 4 - Return of Michael Myers (trailer)

Koga bev osnovno, milen mi bese i filmot KUCATA NA KLOVNOVITE
CLOWNHOUS - trejler
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 15:46
mene mnogu me bendisa saw site delovi isto i ridovite imaat oci ali naj hororce mi e magla i starata i novata verzija ludnica filmce cista klasika.(novata e so Rade Serbedzija)odnapred se izvinuvam ako ima uste ponova verzija neka mi kaze nekoj
Кон врв
Tony Clifton Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Септември.2008
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tony Clifton Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 15:05
http://www.imdb.com/title/tt0078935/
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 02:44
lele ke puknam sto duri sega ja vidov temava a moram da odam
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 02:35
моментално го догледувам CandyMan, не е многу страшен, ама е еден од најинтересните хорори што ги имам гледано, или што сум можел да ги догледам. со многу добра музика. 
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 18:30
Кон врв
cat_woman Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Декември.2007
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cat_woman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 17:53
da i 1408 e dobar film,a ima li 2ka od Hills have eyes
Кон врв
cat_woman Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Декември.2007
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cat_woman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 17:52
jas obozavam horor filmovi sekoj den gledam minimum 2 a najubav mi e death silence,SAW,Resident evil...
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2008 во 19:21
motel iako za mene ne e horor
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2008 во 19:13
Originally posted by CONTESSA CONTESSA напиша:

GO OBOZAVAM SAW SITE DELOVI, IAKO MOZEBI SPAGA VO PSIHICKI TRILER MOZEBI
da i jas mislam deka pripaga vo psikicki no super si e filmot
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7071727374 78>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.