|
Пуст остров |
Внеси реплика | страница <1 7071727374 165> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле
Се надевам дека ќе се премисли. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас...пусто е без неа
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе не утепаат во 5ка Генерале Ние сме млади пензионери..па и на мака ме ставаш, треба и лаптопот да го носам а јас стара бабичка..додека се довлечкам... а мислиш 5ка може да не донесе до островот? Изменето од ФорумскаБаба - 07.Јули.2010 во 18:20 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аза кој остров се работи? Јас мислев дека е за нашето Острово. Имаше дел кој се викаше острово. Сега сигурно и таму е Аеродром. Ке го најдеме сигурно.
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сепак не ме изневерило генералсково мозоче:
'Острово''' е населба која е лоцирана во '''[[Општина Аеродром]]''', '''[[Скопје]]'''. Населбата е позната по старите уникатни војни згради кои постоеле уште пред катастрофалниот земјотрес - [[1963]] год. |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....старите уникатни војни згради........... ova od tvoe vreme |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama e pusttttt.....
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....токму за релакс
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не не не јас таму кајсии и цреши крадев. Иначе се стварно уникатни. Не верувам дека има некои други згради во светов што смрдат така. |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi go zapustile ostrovot skrosss
daj da osvezam malku...... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....MyWay ...до каде си со списокот...
за на пустиот остров..... некој нов се пријави ли
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahh..nemam novi kandidati.....
......ke treba da go revidiram spisokot nekako zastaren e.... koj saka moze da se prijavi.. |
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Стави ме мене .. втора на списокот....
секако ...после тебе .....
..мило ми е ... ем драго .... што се врати.........
|
|
Внеси реплика | страница <1 7071727374 165> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |