|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 7071727374 157> |
Автор | ||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бик: тиркиз, сафир, аквамарин, дијамант, хематит;
Април: дијамант, горски кристал, кварц;
идам ја у потрага по дијаманти
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Pejik
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека нема многу фајде од него,барем јас.
|
||
Astro Venus
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 19.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу е важно и самото толкување на наталната карта. Обично лаици ке земат неколку збора од толкувањето и тоа го сметаат и го презентираат за натална карта.
Би сакала да се обидеш уште еднаш но на сајтот кој јас ке ти го предложам и после тоа ке ми биде мило малце да подискутираме астрологија |
||
astrovenus@yahoo.com
|
||
Astro Venus
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 19.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кажи ми датум на раѓање и час, и место нормално. Јас ќе ти испратам 7-8 реченици и ти ке ми речеш - па вероватно ме познаваш. Испрати го ова на мојата email адреса за да те направам да преминес од тие 1000 - кои само ќе се насмеат во себе, во тој едниот што ќе си остани подзачуден |
||
astrovenus@yahoo.com
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Astro Venus,прочитав само општи карактеристики за мојот знак од препорачаниот линк и да бидам искрена и јас малку останав подзачудена.....изгледа имаме добар астролошки познавач на форумов.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oven so podznak devica
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
RAK...Ama podznak ...pojma nemam sto sum
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HMMMMMMMMMMMMMMMM, ODLICNO KAZANO |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Риби си во хороскоп? ѓ
Многу ги сакам рибите, души се. Хороскопот е чудна работа, сварно е интересно како припаднци на еден знак си одговараат во карактерите еден со друг. Сум приметила дека дружењето со огнени знаци ми е најдобро. Најдобрата другарка ми е Овен, имам 4 другарки Лавови, уште две Стрелци. Водени знаци ми се фини за муабети бидејќи се емотивци, само ич не ги сакам тоа раковите, од една страна се најперфектни и се замислуваат ко којзнае што да се, а од друга се лигави и лабилни. Поголемиот дел од нив. Водолиите се најзабегани. Тргај се понастрана од водолии и близнаци, одвен ако нејќеш нервен слом да доживееш. Од земјените знаци, биковите ми се срциња, а девиците не ги сакам многу -многу, многу ми ситничарат и се хигиеничарки. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па, што, да не не е така!?
Дрдорите 24/7. Башка ти и дупли близнак... па.. па... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дечки за риби ако може еден краток извештај.
|
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аман бе па и вие... шо фино детенце сум ја |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izmresteni u prolet, porasnati u tek na leto, uloveni vo docna esen, na trpeza so belo vino na 19ti dekemvri... |
||
Incredible Blue
|
||
Внеси реплика | страница <1 7071727374 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |