|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 714715716717718 931> |
Автор | ||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oooo....jas mislev me karas deka tvoe bilo cokolatceto.......
|
||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hm.....nemoam da odoleam na lagi rabot.....sakam edno parce torta....more dve bi iel denes(pa praznik e)
|
||
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
spiev
|
||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
овели едно ама поголемо |
||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и мене лиги ми потекоа и да ти кажам планирам уште малку да излезам да прошетам па може ке свратам до палма
|
||
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
decki...na zdravje.....
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde davaj nesto kalince... ne mozam da izdrzam vo posledno vreme nikoj ne e tuka da me pocasti nesto
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kalince aj mene casti me nesto?
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama nekako kalince ko da ja snema
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izgleda
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na messenger bev.... sega site kazuvajte koj sto saka.... aj prvo edno iznenaduvanje od mene..... |
||
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sakam ladno nes
|
||
|
||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za mene pvo iznenaduvanjeto
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 714715716717718 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |