![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 714715716717718 1869> |
Автор | ||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
...dzabe butkash, ne pali druze...
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|||
aha,se mazevte li...e pa bas super,zatoa sto sega si napraviv nekoj film vo glava...sto bi mozelo odnosno zasto si malku "izmestena" od kolosek,i sto e pobitno od kogo
![]() ![]() |
||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
...karelia maki, znaesh deka takvi pusham i ajde pali...jas veke zapaliv... ...i ne prashuvaj mnogu sto se sluchuvalo, neli gledash deka imashe make up mazenje... ![]() |
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|||
moira sto cigari imash?
|
||||
|
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||
dobravecer sdragi moi...za sto se razgovara ovde,ke mi kaze li mojot najdrag Anakin vo edna recenica?
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
...Well OK... ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|||
...znaesh deka sum Mazakovski, kao nejkum... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
...ti honey ne sakash...? ![]() |
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
tuka na ova tema e sepak mnogu ubavo
![]() |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
|||
...mnogu sakash da se mazish ma machence-lavche...sho da ti praam ja na tebe...epten si lovable...aaaaa??? ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
...hahahah...kolenava mi se lom...cela vechr pagjam.... ![]() ...and ...miss you...kiss you... ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
...drugo sho ke kazesh, moira...
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
...nema sekako, koj kaza deka ke ti padne... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
...a sho da ne, pa nema da mi padne krunata od glaa de... ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 714715716717718 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |