IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 708709710711712 2229>
Автор
Порака
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 12:45
НАТАЛИЈА НЕ СИ ФЕР ....

А ЗОШТО ЕНЏИ НЕ ЈА ПРИМИТЕ ВО ОЛЕСНУВАЧИ ??
УПС МИСЛЕВ ВО ВОДИЧИ НА СЕМИНАР ..
ЕБА ГО
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 12:47
Питу за милата енџи не знаев дека е ставена на предлог гласање..мислев е главен камерман и монтажер..
дај изјаснете се како треба...CryCryCry
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 12:47
Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by Atak Atak напиша:

Каспер нема ништо лиЧно во мојата *поезија*......
daj te molam samo objasni mi .....zasto do 12:00 site gi mrazis,a posle toa i samiot sebe???......zar sekoe stanuvanje ti e na leva noga i zar sekogas mora da bides pod negativen naboj???......stvarno te pocituvam samo ne mozam da te svatam!!!

Bravo Duhce...ClapClapClap
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 12:47

Originally posted by engie engie напиша:

Abe izglasavme li nesto tuka ili ke se falime tuka na koj trd mu bil...na kogo golem...na kogo debel...
P.S. za site vas imam kondomi taka da ne mu se sekirajteLOL
  engie...imas nekoj so poveke xxxx....ovie drugite me stegaat koga gi stavam i jajcata vo niv.......LOLLOLLOL

Auuuuuuuuuuuu ti be i so jajca ebes...ne mu se sekiraj ke najdam i takov ako ne go naracuvam za tebe specijalno.SmileTongue

Изменето од engie - 04.Октомври.2006 во 12:48
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 12:49

КАСПЕР : Ти даде една квалификација поради која сега не мислам да ти објаснувам .Останува да видиме дали СААТНИЦАТА (од 12 цасот и после 12 часот) ти е ТОЧНА.

П.С Имај на ум дека овде не е се здраво за готово и не треба човек веднаш да си го *зема за внатре* како тебе во случајов
     o.k. socustvuvam so tebe.......!!!!samo ne e ubavo covek sekogas da bide dvolicen koga za toa ke ima sansa......pa i dvosmislenite prasanja i odgovori ne se vo moda...!!!...sepak respekt.....!!!!
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 12:49
Originally posted by PITU GULI PITU GULI напиша:

НАТАЛИЈА НЕ СИ ФЕР ....

А ЗОШТО ЕНЏИ НЕ ЈА ПРИМИТЕ ВО ОЛЕСНУВАЧИ ??
УПС МИСЛЕВ ВО ВОДИЧИ НА СЕМИНАР ..
ЕБА ГО

Pa ti veke odluci jas za sto sum odgovorna...ili zaboravi?Tongue

Изменето од engie - 04.Октомври.2006 во 12:50
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 12:50
Што е удривте и на торта правење а? Па со се јајца внатре..LOL
LOL
Кон врв
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 12:50
LOLLOLLOLLOL.......ovde e ludnica...super
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 12:51

Abe izglasavme li nesto tuka ili ke se falime tuka na koj trd mu bil...na kogo golem...na kogo debel...
  engie...imas nekoj so poveke xxxx....ovie drugite me stegaat koga gi stavam i jajcata vo niv.......LOLLOLLOL

Auuuuuuuuuuuu ti be i so jajca ebes...ne mu se sekiraj ke najdam i takov ako ne go naracuvam za tebe specijalno.SmileTongue
     pa moram da baram pogolem koga loso go namesti....i jajcata mi gi pikna vo kondom...hahahahaha
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 12:51
Originally posted by natalija natalija напиша:

LOL

Vikaat sl*got ke bil podobar takaLOLLOL
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 12:52
Originally posted by natalija natalija напиша:

LOL

LOLLOLLOLLOL NATE DUSOLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 12:53

pa moram da baram pogolem koga loso go namesti....i jajcata mi gi pikna vo kondom...hahahahaha

Abe prv musterija i odma me kritikuva....sto mu fali vaka podebel lici.LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 12:54
Каков е овој непотизам ConfusedConfusedConfused
Што сме ние од страна...
Таман мислев да одговорам која е разликата туууууууууу ...

Енџи шлагот е најбитен како ќе се измати...LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2006 во 12:54

КАСПЕР и ИРЕНЧЕ ОТВОРЕНО ВЕ ПРАШУВАМ :

КОЈА Е РАЗЛИКАТА МЕЃУ

ОБИЧЕН ЧОВЕК И ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ?

Ако го знаете одговорот ќе ви стане јасно зошто сум *расипан*

ATAK....SKRATINE OD DEMAGOGII TE MOLAMConfused...SAKAS DA NE DRUZIS POVELI..KE TI SE SMENI SVETOT..A BOGAMI I TAA TEMNATA STRANA OD TVOETO LICE KE JA OSVETLIME MALKU Tongue
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 708709710711712 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.