IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6970717273 137>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 13:07
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

ovaj....u stvari.....kako da kazam....не%20знам

роза големо%20гушкање
Кон врв
butterfly5 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 1388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2008 во 13:12
Originally posted by moira moira напиша:

...peperutke, shto mi go zbunuvash ti zbunetiot...ajde sega tuka na raspit...плазење
АЈДЕ ТУКА СУМ ...ВАША СУМ...ПУКАЈТЕ...
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 12:23
изненадување so se slucilo изненадување
zbunet ostanal bez tekst изненадување
e da ne videv nemase da veruvamплазење
apce
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 12:45
 големо%20гушкање  големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Изменето од zbunet - 27.Октомври.2008 во 12:58
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 12:53
konk*rs za Tanji????????????????????????????????
Zosto site ste tolku smotani??????????
Zar ako se pojavi nekoj koj moze i zbunet da go ostavi bez zborovi,toa znaci deka e konk*rencija na nekogo ili nesto??????????
Ajde trgnete ja malogragjanstinata i pocnete da ziveete za vas,ALOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmmmmmmmmmmm.....da ne e covek pameten i da nema inspiracija za ubavo,ke go izedete
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 12:55
Zbunet.....odzbuni se....nema da ti dodevam veke....iako i onaka ne go pravev toa...samo odgovoriv na tvojata prekrasno napisana proza
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 13:24
Originally posted by butterfly5 butterfly5 напиша:

konk*rs za Tanji????????????????????????????????
Zosto site ste tolku smotani??????????
Zar ako se pojavi nekoj koj moze i zbunet da go ostavi bez zborovi,toa znaci deka e konk*rencija na nekogo ili nesto??????????
Ajde trgnete ja malogragjanstinata i pocnete da ziveete za vas,ALOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmmmmmmmmmmm.....da ne e covek pameten i da nema inspiracija za ubavo,ke go izedete

збунетост tipkava ima nekoj problem збунетост
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 01:16
...ене го облакот кој те носи и развеан од ветерот и сепак е сеедно дали си далеку или блиску, доволно е да помислам на твоите усни и долго време заборавам на воздухот прашувајќи се што е понеопходно. Заборавам да се одвојам од твоите усни мислејќи дека тоа е природната состојба на духот споен со твојот подсмевајќи се на животот пред тебе незамислив и несфатлив залудно минат во нејасни трагања со вкус на зарѓан метал и песок во кој мачките вршат нужда. Ми покажа кој бев и кој сум навистина, само ме допре и веќе не бев жабата што крека со тактот на клетвата  од тие што велеа дека и тоа ми е многу, повеќе од тоа што и тие жапци имале заедно. Не обрна внимание на нивните гневни повици кога ме извади од барата, а јас претав од страв плашејќи се да го загубам она што никогаш не го сакав, но само бев во навикната грдотија која пружа еднолична сигурност на привидното постоење. Некои нови очи ми се отворија и како октопод гладен те грабнав со многуте пипци, алчно и брзо мислејќи дека си само среќа на тогашниот момент што не се повторува. Не се побуни, само се препушти зошто знаеше колку си голема и дека си премногу голем залак за мојата дотогашна ситна душа, а јас се збунував се почесто откривајќи непрегледно нови содржини, учејќи ме како да нараснам за да можам да ги согледам твоите бескрајни и беспрекорни перспективи ...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 08:58

збунетост neznam dali da komentiramне%20знам

mi e strav da ne me napravat pak
prosta malograganka тага
ali toa ne e pricina da ne go gusnamголемо%20гушкање

apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 11:05
Izbaci me slobodno, eve ja ke te бакнежбакнежбакнежбакнежбакнеж
Toa bese samo nedorazbiranje. Toa e manata na tekstualnite komuniciranja, mnogu lesno moze pogresno da se razbereme.
 големо%20гушкање   големо%20гушкање  големо%20гушкање   ...i za peperutkata
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 11:48
... zbunet zbunetovski... nema nedorazbiranja... ti pishuvaj si... nie kje citame....големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:08
Originally posted by apce apce напиша:

Originally posted by butterfly5 butterfly5 напиша:

konk*rs za Tanji???????????????????????????????? Zosto site ste tolku smotani?????????? Zar ako se pojavi nekoj koj moze i zbunet da go ostavi bez zborovi,toa znaci deka e konk*rencija na nekogo ili nesto?????????? Ajde trgnete ja malogragjanstinata i pocnete da ziveete za vas,ALOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hmmmmmmmmmmm.....da ne e covek pameten i da nema inspiracija za ubavo,ke go izedete

збунетост tipkava ima nekoj problem збунетост

1.ne sum "tipka"
2.problem imate vie malogragjanite tuka a ne jas
3.zbunet:NE SUM TUKA ZA DA SE NATPREVARUVAM ZA TEBE,NEMAM NAMERA DA TI GO PODIGAM I TAKA VISOKO POSTAVENOTO EGO,ZATOA NE SI ZAMISLUVAJ DEKA SEKOJA KOJA KE TI NAPISE 2 ZBORA PADNALA NA TEBE ILI E ZA TEBE TUKA
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:21
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

...ене го облакот кој те носи и развеан од ветерот и сепак е сеедно дали си далеку или блиску, доволно е да помислам на твоите усни и долго време заборавам на воздухот прашувајќи се што е понеопходно. Заборавам да се одвојам од твоите усни мислејќи дека тоа е природната состојба на духот споен со твојот подсмевајќи се на животот пред тебе незамислив и несфатлив залудно минат во нејасни трагања со вкус на зарѓан метал и песок во кој мачките вршат нужда. Ми покажа кој бев и кој сум навистина, само ме допре и веќе не бев жабата што крека со тактот на клетвата  од тие што велеа дека и тоа ми е многу, повеќе од тоа што и тие жапци имале заедно. Не обрна внимание на нивните гневни повици кога ме извади од барата, а јас претав од страв плашејќи се да го загубам она што никогаш не го сакав, но само бев во навикната грдотија која пружа еднолична сигурност на привидното постоење. Некои нови очи ми се отворија и како октопод гладен те грабнав со многуте пипци, алчно и брзо мислејќи дека си само среќа на тогашниот момент што не се повторува. Не се побуни, само се препушти зошто знаеше колку си голема и дека си премногу голем залак за мојата дотогашна ситна душа, а јас се збунував се почесто откривајќи непрегледно нови содржини, учејќи ме како да нараснам за да можам да ги согледам твоите бескрајни и беспрекорни перспективи ...

I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 12:32
EJ ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO UZIVAJTE DE STO STE SE FATILE ZA MENE TOA STO IMAV KAZAV I TOA E,NE PRODOLZUVAM JAS TUKU VIE,A OSVEN TOA AKO IMAM NESTO KE MU KAZAM NA ZBUNET LICNO KAKO STO TOA I GO NAPRAVIV....I SEGA.......... STOP STOP STOP.....DOSTA SO OVA......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6970717273 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,467 секунди.