![]() |
|
Кој ве пали највеќе на форумот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 107> |
Автор | ||
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
мене не (бијонсе) штом веќе се жово пали , наоколу.
![]() |
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
taka treba ...............dzabe ne si ............abnormalen ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Оваа над мене.....ммммммммммм..........лејјјјјјј ама ме пали.....
|
||
![]() |
||
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
|
![]() ![]() |
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
kjuti be palestinec......ke mi dojdat pred vrata....
ke me nabedat deka sum ...piromanka...... a ja ni kriva ni dolzna...... vo zatvor ke lezam..... denovi li se denovi..... crni biseri nanizani... ![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Абе нив така ги палиш, а да те видат.... одма во гаќи свршуваат.....како јас првиот пат ...се сеќаваш нели......
|
||
![]() |
||
|
a be ne e stosot da se sekjavam....... stosot sto nemase gaki....... pa dole so stapaloto nesto brisese.. mislev kreda napisano... tvoeto ime go zapisa ![]() Изменето од bijonse1 - 31.Мај.2009 во 01:58 |
||
![]() |
||
|
Ами на првиот состанок без гаќи одам..... одма спремен да бидам.....
Е да така беше........ |
||
![]() |
||
|
не се дава bijonse толку лесно, таа сака да дупи .
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ајде прашај ја за вториот пат...... презиме, име и татково име и напишав на грбот......
|
||
![]() |
||
|
a be nemoj da vregjas......koj ne se dava...... ama kolkava sum...... ![]() tesko da me zema...... ![]() a za dupenje ...koj ne saka da dupi ![]() zarem ti abnormalen ..... ne si po toj sport.... ![]() |
||
![]() |
||
|
aman sto stori kazvanje....kako mlekara sweetmilk bese........ zatoa sega ..... nad zadnikot imam tetovaza.... pise..... love palestinac..... ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Абе знам јас....на другите кажи им дека се сакаме........
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |