![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 473> |
Автор | |
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e de, javi mi da te slushnam malce jas tebe
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
samovilka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
pa ti tolku mnogu sakas da slushas princezi kako tazat po svoite princovi
![]() ostaj ne da tazime ke ni pomine ![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ne be da slusham kako princezite tazat po princovite. losho me razbra
![]() ali ke prajme muabet oci u oci
![]() |
|
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
jas na nikoj ne mu falev? mene site mi falevte! site do eden...
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
na mene mi falis plavusce
![]() by the way mi fali nekogasnata dobra atmosfera na forumot ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mi fali nateeee....i danaaaa....
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Mene najmnogu mi falese |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mene site mi falite...
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
abe da ne mi ja vide nekoj zenickata A? ili mi pobegna so shvalero, sho go najmivme da go vozi brodot sho ni beshe svadben poklon |
|
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
koja e zenickata? kazi mi,sigurno sum ja videla tuka negde....
|
|
![]() |
|
pa ke si pravevme svadba so Antiqua ali mi ja nema nekako vo posledno vrem.e sea ke i pushtam poraka brej.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
ej i jas mnogu retko ja srekavam niz forumov......
|
|
![]() |
|
hey a mnogu fina devojka e. imav moznost da ja zapoznaam i da se vidime dva pati i mnogu ubavo si pominav so nea. muabet mozesh kako covek da si napravish.
![]() samo da dodadam sho me natera i skopsko da pijam vo Prilep na pivo festot ![]() Изменето од kokolo - 31.Октомври.2006 во 23:53 |
|
|
|
![]() |
|
epa bas mi e milo....ste se nasle
![]() i so tebe coek moze muabet da si napravi
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |