|
Женски ИДИВИДИ оркестар |
Внеси реплика | страница <1 6970717273 103> |
Автор | |||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе не ги забавувате луѓево повеќе
не ви даваат плата |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па затоа штрајкуеме...
|
|||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И вие штрајкуватеШто е ова се некој штрајкува у последно време
|
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Масовен штрајк
|
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па они се криви од универзалната салата ни скратија на дневница... |
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бабо дај ургирај авукатка си била викаат... нешо за поевтино бараме...
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
баба се за вас ама на крај една песма за бабето |
|||
|
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
штајкуеме |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сањето не ви било во тек
ај запејте некој ден малку |
|||
|
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Леле оваа малечкава секад последна дознава.... И прва заборавља.. |
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само за нашиот авукат кој ке не бранел од суда...
Ете јас сум тој Трајче и жими мајче баш сум пајче имам жена инвалитка и со животот бијам битка... ми иде да сечам вени од овие пусти жени немам мир и добив чир ми остана само овој клавир.. А швалерка ми шо пее Тодоровска Сузе тоа сум јас и имам дијамантски глас уметничка сум чиста пеам примависта во логоварди сум родена во Битола проодена оној Трајчо ме спобудале за него (за мене се мисли) би дала СЕ... |
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па последна...никој ништо не ми кажува и после демек јас заборављам Изменето од sanja-a - 24.Јуни.2010 во 18:13 |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па кога ти се утепуваш од пеење она ДРУЖЕ ТИТО МИ ТИ СЕ КУНЕМО ПО ШУМАМА И ГОРАМА тоа е твој проблем..
|
|||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мореееееее интересно |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 6970717273 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |