![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 703704705706707 1769> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne somnevam Bosa, ama razdelbata ke bide mnogu teshka
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
у кој смисол си бил јаван питу
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Javen=javan,,,
Ha,haaaaaaaaaa
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Bosa...i ti imas GRESNI MISLI..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
упс ја се извинувам ама брзо пишував
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Bosa, a be neli ja cuvstvuvas ljubovta na forumov?
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
море овиа нејните дури перверзни ми личат....
да не сакаш и ти да ме јаваш а боса ???
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
i posle jas sum stanala perverzna
![]() ![]() ![]() vidi kakvi se raboti se pisuvaat ovde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
девојче каква љубов кој кого љуби тука
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bosa, jas go ljubam toj i toj, a za ostanatite ne znam
|
|
|
![]() |
|
пак врне надвор
![]() |
|
![]() |
|
Jas,zboram na telefon
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vrne?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ево проџе тужна јесен а ја нисам више твој то је казна то је бол то је кзана то је бол још миришу љубичице где је био јастук твој то је казна то је бол то је казна то је бол више не знам шта је среча од кад нисам више твој то је казна то је бол то је казна то је бол други те љуби волим те ја реци да није истина БОСА ТЕ МА ЈА ЈА НАПИШАХ ОВАА ПЕСНА КОЈА МИ Е У КРВТА.... И ВАЛ ВИКА ДЕКА СУМ ИЗЈАВУВАЛ ЈАВНО ЉУБОВ.... АЈ ТИ КАЖИ НЕЛЕ Е УБАВА ПЕСНАТА??? ЈОШ ПА ДА ЈА ЧУЕШ.... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 703704705706707 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |