|
Оцени го аватарот на членот над тебе |
Внеси реплика | страница <1 6869707172 89> |
Автор | |
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10 поинтс
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
8
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10
|
|
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledam deka e od 1 do 10,pa zatoa ke dadam 3
Objasnuvanje.. Imala caka koga se stava avatar so fotka portret.Imeno nemam nisto protiv-dokolku sme toa nie na fotografijata,no ako veke sme se odlucile za licna fotka-portret,ne mi e jasno koja e celta da stavime nekoja sosema druga licnost.Bidejki mi padna fina na pamet,nema mnogu da zboruvam...da bese negova fotkata,ocenkata ke bese mnogu pogolema,zaradi estetikata,formatot i tehnikata na istata,no vaka..samo bedna 3..zalam |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10-ka!
...shtom bil ...toj na slika! ....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
8
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
9
време а да го менува со друг пантер
|
|
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledam deka e od 1 do 10,pa zatoa ke dadam 3
Objasnuvanje.. Imala caka koga se stava avatar so fotka portret.Imeno nemam nisto protiv-dokolku sme toa nie na fotografijata,no ako veke sme se odlucile za licna fotka-portret,ne mi e jasno koja e celta da stavime nekoja sosema druga licnost.Bidejki mi padna fina na pamet,nema mnogu da zboruvam...da bese negova fotkata,ocenkata ke bese mnogu pogolema,zaradi estetikata,formatot i tehnikata na istata,no vaka..samo bedna 3..zalam |
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3+ ... малку си ми буцкаст
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10....
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10
|
|
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Preodna 6ka.
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
Novak Nastich
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako da go ocenam ova..ova e kako nekoj da mi dal prazna pismena rabota
...cista 1 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6869707172 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |