![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6869707172 1364> |
Автор | ||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moira,ova e tvoeto
![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Krstivoje?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...shto kazhav prvo...? ...deka treba da i lezhi... ![]() ...se razbirame...neli... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...thanks...kako ke mi legne ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
....daj otvorete malku prozor ,ke se pogusime
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
|
...luftiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanje...
...ili fenetriranje... ![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.....pazi da ne ja utnes prvata bukva vo fenetriranje......
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...aaaaaaaaaaaa, tuka ne, vo pushalna ne...ovde samo se pushi...
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
pa normalno deka se razbirame...samo da pojasnam..ne deka ne sakam da mi stoi,samo rekov balans da napravime,
a Djaki ne znam jas kakvo ime...toa e do vas ![]() jas eve za site vas ke ve pottiknam na kreativnost so nesto provereno ![]() ![]() jer ja nosim bijelo Armani odijelo oblaci me Gucci to dusmane muci imam skupe gace sio ih Versace Heeee, limuzina fina pijem dobra vina na mene se loze sta cu Boze kada mi se moze Pitao me jaran ko je Donna Karan Dolce i Gabanna nije za Sabana ljubim fine dame za tv reklame vizit karte dijelim lijepo se veselim Kosulja mi cista, nikad dvaput ista a cipele Boze od tigrove koze Roleks mi od zlata da se zenska vata zato Halle Barry hoce da me vjeri ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...ne e do nas...tuku do mene...
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
vazi moira..samo zapazi gi kriteriumite...i da mi lezi ,i da mi stoi,da ne e malo ali da ne e ni pregolemo ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
........nemoj samo da mi kazes deka se somnevas vo mila
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...deal...
![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
moira, aj ovoj pat neka bide po moe
Krstivoje
ke reces,
![]() dobro mu stoi
tesno mu go skroi
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6869707172 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |