IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6869707172 155>
Автор
Порака Обратен редослед
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Статус: Офлајн
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 21:39
Delija,,,daj bre choveku,,,znaesh....Lugje shto imaat takt, nikogash ne dobivaat infarkt...,,,taka da prodolzhi pishi si,,,na krajot na kraishtata,ova e samo forum...
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 21:38
ee,ovoj izgleda nacisto e-odlepen!
You live only ONCE!
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 21:23

Епа вака... Гледам сте се смилувале и сте ме пуштиле да зборам... Сакам да се обратам до Дудук и Мирослав...Можеби Моира ќе го избрише овој пост уште пред да го прочитате... тоа е нејзино право, но се надевам дека ќе остане доследна и ќе го остави... Држете се браќа, можеби јас веќе нема да пишувам... нема смисла веќе ова...Го изгубив еланот и вољата за пишување... Како да пишувам понатака незнам... Јас сум првиот и единствениот кој бил искључен не затоа што пцуел, некого вреѓал, зборел гнасни работи, се заканувал и слично...туку затоа што сум спомнувал една држава многу често??????? Пази стварно???
Кога некои ситни самобендисани Македончиња ќе почнат да вреѓаат луѓе, нации и држави, тоа не е ништо, а кога јас ќе застанев во одбрана, пазете... ВО ОДБРАНА на една држава во случајот баш онаа која несмеам да ја спомнувам ни бранам и која како таква им забада трн во око на сите нив, е тогаш си искључен... ПАЗИТЕ, ОНИ НАПАЃААТ, А ЈАС БРАНАМ и пак јас искључен...???!!! Ова ме потсеќа како автобусите што ги спасија терористите кои беа опколени во Арачиново и беа преместени на друго место од каде што повторно можеа да пукаат...
Јас бев искључен за да можат оние самонаречени и самобендисани Македончиња што повеќе да пљукаат и вреѓаат...
До Моира... Јас ја спомнував Србија во три или четири теми од можни стотина... и тоа во кои ако не во оние каде што треба или мора или е неопходно да се спомне... Во темата за Косово, во темата за Русија на Балканот и во темета за пријателството на Арнаутите со Македонците... Незнам кај ми е грешката, а само да видиш две три страни поназад како провоцираат со невистини некои ситни души... Јас несакам невистини и се борам против нив, па ако некој збори невистина и за ЗИМБАБВЕ јас ќе му вратам...
Можеби сум глуп, што искључувањето го сваќам премногу лично и премногу сериозно...но што да правам таков сум по природа... неправдата ме боли многу, било да ми е мене или на некој друг нанесена... И кога би продолжил да пишувам, го немам она потребното, а тоа е потребата да се обратам и да укажам на некои невистини, го немам еланот за пишување... Можеби ќе ми мине и ќе се вратам, а можеби не...штознам... Можеби би прифатил извинување од Моира за искључувањето, доколку има доблест да го стори тоа...

А до тогаш...   ...Моира, за да можеш овој пат со чиста совест да ме искључиш,      ќе ти олеснам...:

СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-.................
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 16:40
anketi anketi... momce... anketi denes se stampaat po naracka.

a inace mene siptarskiot narod, me interesira samo togas koga ke pocne da mi go zagorcuva zivotot. togas, vala ima da strada sekoj siptar sto ke mi zastane na pat.

se do togas koga sedi miren, si raboti, kupuva-prodava, ic ne mi cue, dali e siptar ili shkot.
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 01:31
Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

toa e plocata so koja vi go perat mozokot vo dui.

ama izborite pokazaa deka i DPA ima golema podrska.

i odgovori na prasanjeto...

za DPA osven kondovska grupa i alfite nema

na site anketi DUI vodese sprema dpa i toa povece od 50%

dobro nema sto da ti objasnam tebe zs ti kako makedonec sekogas sakas da si poigras ss albanskiot narod i toa go pravis preku partija koja vleze vo kualicija samo za inaet na DUI

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 01:30
Originally posted by BUGS BUGS напиша:

Da pravevme jas i ti drzava sega nemashe da visime na forumov.Jas i ti sme tuka da si pomuabetime,navredime i sl,ali kako i dae se e toa zabava ,a sega dobra nok Black Devil,mozda nekogash i nie ke se prashame vo vrska so gradenjeto na drzavata.

ха ха ха.......Фала BUGS..... хух........ама чекам да дојде тој момент на забава и кога ќе се прашаме за градење на државата......ха ха.....
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
BUGS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2008
Локација: India
Поени: 268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BUGS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 01:28
Da pravevme jas i ti drzava sega nemashe da visime na forumov.Jas i ti sme tuka da si pomuabetime,navredime i sl,ali kako i dae se e toa zabava ,a sega dobra nok Black Devil,mozda nekogash i nie ke se prashame vo vrska so gradenjeto na drzavata.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 01:24

Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

хаххаха........ок дај не замарај.........ако си до толку па не го разбираш значењето на некои зборови кои од проста причина (дека се обратени кон тебе) нема потреба да проверувам дали во пишувањето правилно сум ги пишал.......а de facto од 2 реченици се гледа дека ништо не одбираш.......т.е. појма немаш од животот.......така барем мене не ми реплицирај......барем за такви како тебе го јадам лепчето

Pazi da ne ti zaletne!Nepismen

толку............?????!!!! повеќе не знаеш да продолжиш?????...........ах тешко нас......после држава ќе правиме..........ејди дејјјј !!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BUGS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 01:22

хаххаха........ок дај не замарај.........ако си до толку па не го разбираш значењето на некои зборови кои од проста причина (дека се обратени кон тебе) нема потреба да проверувам дали во пишувањето правилно сум ги пишал.......а de facto од 2 реченици се гледа дека ништо не одбираш.......т.е. појма немаш од животот.......така барем мене не ми реплицирај......барем за такви како тебе го јадам лепчето

Pazi da ne ti zaletne!Nepismen
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 01:20
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BUGS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 01:16

знаеш филозофија и политика е за големите......а децата треба понастрана од тоа

E super togash odalecise,ostavi golemite da porabotat na toa.

што ти е тебе мааааааа........дали мислиш ти да водиш држава или да расправаш и решаваш за важни стратешки прашања........за кои и самиот појам немаш........ма дај........ха ха.....

Nauci prvo da se izrazuvash t.e da pishuvash onaka kako shto praviloto,pa ke se vidime beeeeeeeeeeeeeeeeee,kulturo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 00:59

што ти е тебе мааааааа........дали мислиш ти да водиш држава или да расправаш и решаваш за важни стратешки прашања........за кои и самиот појам немаш........ма дај........ха ха.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BUGS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 00:04

Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 00:03
uste si maaaala... i se trcas po parolite na ali baba.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6869707172 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,547 секунди.