|
Знаете ли да готвите!? |
Внеси реплика | страница <1 56789 32> |
Автор | ||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eeeee jas znam da varam shpageti!!!!!!!! lele Alekta BRAVO (mnogu e tesko da svaris shpageti, kako samo uspea da naucis)
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sea ko da se poducuvam malce da gotvam, sekoj ne e nadaren za ova.Nekomu mu lezi ali mene ne.
|
||
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vrska nemam od gotvenje,ovde ke spremam nesto za 10min. ama ne znam da zgotvam nitu edno makedonsko jadenjeNe sum jas kriva,majka mi ne me pustase da vlezam vo kujna,jas samo so knigite se zanimavavA tuka bivshiot mi gotvese i pak nisto.Ama sega koga vi gi citam receptite uh kako bi sakala da znam.Ke mora da najdam nekoj da me nauci.Dobrovolci?(ke platam)
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
Nelita
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Обожавам да готвам,а и да експериментирам!
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мила таман работа за плаќање.. земи си еден ден храброст рецепти во рака престилка и влези во кујна.. Како пишува така прави немаш поима кое задоволство е да се буричкаш и спремаш во кујна... |
||
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ke moram,mi dosadi veke od hranava ovde,sakam nesto sto vsushnost ima nekoj vkus, imaat se i se izgleda sovrsheno ama nema nekakov vkus i veke ni mi otvara apetitfala bogu za makedonskata prodavnica |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Супер таман ќе навлезеш во делот на најголемото задоволство гурманството..па постирај ни после некој рецепти
|
||
|
||
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Uf koga bi i jas bila tolku optimist vo vrska so moeto gotvenjeFala za podrskata |
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj be sto se sekiras!!! ednaska vekje e frlena atomskata bomba!!! Nema valjda uste ednas da pukne i toa u sred london!?!?!
Devojkiiiii obozavam da gotvam!!! Seriozen sum!!! Aj sea davajte ponudi za brak!!! |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сега видов ..да те чујам што умееш да готвиш |
||
|
||
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
opa ako znaes da gotvis togas si spremen za brak a po togas sto ke praj zenata ke spie ma ostaj gi zenskite raboti i vatise za maskite |
||
mbm
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
менде не биди толку сигурен дека ке спие ке меша од салатата би рекла..
|
||
|
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
знам
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam da gotvam i sum golem gurman
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |