IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Исхрана и кулинарство
  Активни теми Активни теми RSS - Знаете ли да готвите!?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Знаете ли да готвите!?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 32>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2006 во 15:07

eeeee jas znam da varam shpageti!!!!!!!!  

lele Alekta BRAVO (mnogu e tesko da svaris shpageti, kako samo uspea da naucis)

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2006 во 23:14
Sea ko da se poducuvam malce da gotvam, sekoj ne e nadaren za ova.Nekomu mu lezi ali mene ne.
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2006 во 00:11
Vrska nemam od gotvenje,ovde ke spremam nesto za 10min. ama ne znam da zgotvam nitu edno makedonsko jadenjeNe sum jas kriva,majka mi ne me pustase da vlezam vo kujna,jas samo so knigite se zanimavavA tuka bivshiot mi gotvese i pak nisto.Ama sega koga vi gi citam receptite uh kako bi sakala da znam.Ke mora da najdam nekoj da me nauci.Dobrovolci?(ke platam)
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Nelita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nelita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2006 во 10:10
Обожавам да готвам,а и да експериментирам!
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 16:30
Originally posted by Eleni Eleni напиша:

Vrska nemam od gotvenje,ovde ke spremam nesto za 10min. ama ne znam da zgotvam nitu edno makedonsko jadenjeNe sum jas kriva,majka mi ne me pustase da vlezam vo kujna,jas samo so knigite se zanimavavA tuka bivshiot mi gotvese i pak nisto.Ama sega koga vi gi citam receptite uh kako bi sakala da znam.Ke mora da najdam nekoj da me nauci.Dobrovolci?(ke platam)

Мила таман работа за плаќање.. земи си еден ден храброст рецепти во рака престилка и влези во кујна.. Како пишува така прави немаш поима кое задоволство е да се буричкаш и спремаш во кујна...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 17:14

Originally posted by natalija natalija напиша:

Originally posted by Eleni Eleni напиша:

Ìèëà òàìàí ðàáîòà çà ïëààœå.. çåìè ñè åäåí äåí õðàáðîñò ðåöåïòè âî ðàêà ïðåñòèëêà è âëåçè âî êó¼íà.. Êàêî ïèøóâà òàêà ïðàâè íåìàø ïîèìà êîå çàäîâîëñòâ î å äà ñå áóðè÷êàø è ñïðåìàø âî êó¼íà...

Pa ke moram,mi dosadi veke od hranava ovde,sakam nesto sto vsushnost ima nekoj vkus, imaat se i se izgleda sovrsheno ama nema nekakov vkus i veke ni mi otvara apetitfala bogu za makedonskata prodavnica

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 17:17
Супер таман ќе навлезеш во делот на најголемото задоволство гурманството..па постирај ни после некој рецепти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 18:06

Originally posted by natalija natalija напиша:

Ñóïåð òàìàí å íàâëåçåø âî äåëîò íà íà¼ãîëåìîò î çàäîâîëñòâ î ãóðìàíñòâî òî..ïà ïîñòèð༠íè ïîñëå íåêî¼ ðåöåïòè

Uf koga bi i jas bila tolku optimist vo vrska so moeto gotvenjeFala za podrskata

Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2006 во 20:07
Aj be sto se sekiras!!! ednaska vekje e frlena atomskata bomba!!! Nema valjda uste ednas da pukne i toa u sred london!?!?! 
Devojkiiiii obozavam da gotvam!!! Seriozen sum!!! Aj sea davajte ponudi za brak!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2006 во 14:41
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Aj be sto se sekiras!!! ednaska vekje e frlena atomskata bomba!!! Nema valjda uste ednas da pukne i toa u sred london!?!?! Devojkiiiii obozavam da gotvam!!! Seriozen sum!!! Aj sea davajte ponudi za brak!!!

сега видов ..да те чујам што умееш да готвиш
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2006 во 17:45

opa ako znaes da gotvis togas si spremen za brak a po togas sto ke praj zenata ke spie ma ostaj gi zenskite raboti i vatise za maskite

mbm
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2006 во 14:33
менде не биди толку сигурен дека ке спие ке меша од салатата би рекла..
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2006 во 15:12
 знам
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2006 во 15:41
znam da gotvam i sum golem gurman
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.