IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Лажење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Лажење

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 24>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 03:47
moira a ako ti kaze drugarkata grda(glupa) li sum, a stvarno e, sho ke i rechesh? "AU EPTEN SI GRDA(GLUPA), ZANISHTO NE TE BIVA, SITE MISLAT TAKA..." i slichni muabeti?

ili ke ja ohrabrish malku?

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 07:59
НИКАКО НЕ СМЕЕШ ДА И КАЖЕШ ДЕКА Е ГРДА!САМО ПРАШАЈ ЈА ДАЛИ ОГЛЕДАЛОТО СЕ КРИЕ НАУТРО КОГА ЌЕ И ДОЈДЕ РЕДОТ ДА СО ОГЛЕДА ВО НЕГО...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 08:01
ИЛИ, ОБИДИ СЕ ДА ИМ ДАДЕШ ДРУГ РАСПОРЕД НА ЦРТИТЕ НА ТВОЕТО ЛИЦЕ.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 08:02
ИЛИ,АЈ МА ШТО ТИ Е ГАЈЛЕ, НЕ ГЛЕДАШ КАКВИ ТЕГЛИ НОСИ ОНОЈ ШТО ТИ СЕ ПУШТА?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 08:02
ИЛИ, НИШТО СТРАШНО, ПОЈАВУВАЈ СЕ ПРЕДНЕГО САМО ВО ТЕМНИЦА!
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 12:57
Originally posted by IQ IQ напиша:

moira a ako ti kaze drugarkata grda(glupa) li sum, a stvarno e, sho ke i rechesh? "AU EPTEN SI GRDA(GLUPA), ZANISHTO NE TE BIVA, SITE MISLAT TAKA..." i slichni muabeti?

ili ke ja ohrabrish malku?

Ne mila, nema voopsto da ja lazam dokolku nekoj e grd ili glup.......ima i diplomatski odgovor na toa......."nikoj ne e sovrsen" , a i percepcijata za "grdo" site razlicno ja dozivuvame!
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 13:07
Originally posted by moira moira напиша:

Sram da ti e....zosto da lazes za da ne povredis nekogo....taka dva pati go povreduvas.......ednas zosto ne si iskren, tuku lazes.......vtor pat zatoa sto mozebi ke ti poveruva, pa go naveduvas vo pogresna nasoka........zarem ne e podobro da ja kazes vistinata ili dokolku nemas hrabrost istoto da go storis, premolci......ne lazi, toa e najdolnoto nesto.......kakva hipokrizija

samo napred голема%20насмевка не%20вреден  аплауз

не%20вреден
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 16:27
Originally posted by moira moira напиша:

Sram da ti e....zosto da lazes za da ne povredis nekogo....taka dva pati go povreduvas.......ednas zosto ne si iskren, tuku lazes.......vtor pat zatoa sto mozebi ke ti poveruva, pa go naveduvas vo pogresna nasoka........zarem ne e podobro da ja kazes vistinata ili dokolku nemas hrabrost istoto da go storis, premolci......ne lazi, toa e najdolnoto nesto.......kakva hipokrizija

Draza moja, jas sebe si ne mozam da se narecam lazga.Voglavno ja govoram vistinata i sum covek koj za se saka iskreno da razgovara,no kako da i kazam na komsikata deka znam za vrskata na nejziniot maz so nivnata "prijatelka" i komsika?.
Kako da ne izlazam koga prijatelkata mi bara diazapam ,a veke eden se napila i sto jas treba da i kazam da imam samo ti napise ili  ne ti davam ,pa ke se karame posle. Jas togas razgovaram so nea ,ke i pustam muzika i nervozata ke pomine i bez apce.
Za takvi i sl. primeri opravduvam lazenje.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 07:18
лажам - значи постојам
кој лаже, грев не мисли
првин излажи, па погледни в очи

ЛАЖИ,ЛАЖИ,ЛАЖИ МЕ - ТИ МЕ ЛАЖЕШ НАЈБОЉЕ

ЛАГАТА Е СОНЦЕ ЗА НАЈЦРНИТЕ ВИСТИНИ.
ПО ЛАГАТА СЕ ПОЗНАВААТ ЈУНАЦИТЕ НА НАШЕТО ВРЕМЕ.
КОЈ ПОСЛЕДЕН ЛАЖЕ, НАЈСЛАТКО ЛАЖЕ
.........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 07:23
ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ СЕ ФЕСТИВАЛ НА НАЈДОБРА ЛАГА.
ЛАГАТА НА КОЈА НИКОЈ НЕ И ВЕРУВА Е ДЕТЕ ВО ПЕЛЕНИ
НАЈМНОГУ МУ ВЕРУВААТ НА ТОЈ ПРВ ШТО ЌЕ ИЗЛАЖЕ, ПОСЛЕ ТОА СЕ ГУБИ ИНТЕРЕСОТ ЗА „ПРИКАЗНАТА“
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 07:26
ЗА ЕДНИ ЛУГЕ ЛАГАТА Е УМЕТНОСТ
ЗА ДРУГИ Е ПОТРЕБА
ЗА ПОВЕЌЕТО - БОЛЕСТ
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 08:51
polesno e da srushish planina odkolku zabluda!голема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 11:36
ЗАБЛУДАТА МОЖЕ ДА СРУШИ ПЛАНИНА... А ПЛАНИНА ЗАБЛУДИ ДА ГО УНИШТАТ СВЕТОТ.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 11:31
...ЛОШО Е ДА ЛАЖЕШ,УШТЕ ПОЛОШО Е АКО МИСЛИШ ДЕКА ТИ ВЕРУВААТ...збунетост
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.