|
H.I.M. |
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.videogully.com/Ville-Valo---Valo-Yossa-Finnish-mix__8eID6o-qbK4.html
neshto novo na finski <object width="400" height="325"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8eID6o-qbK4" /></param><param name="wmode" value="transparent" /></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8eID6o-qbK4" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="400" height="325"></embed></object><br><a href="http://www.VideoGully.com">VideoGully</a> |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.musicloversgroup.com/him-bleed-well/
Him - Bleed Well Lyrics You had demons to kill within you screaming With a gun loaded with guilt you opened their eyes Love preys the living and praises the dead In the heart of our hearts by death we were wed Bleed well the soul you’re about to sell for passion derranged Kiss and tell, baby we’re bleeding well Bleed well the heart you’re about to fail for reasons insane Kill and tell, baby we’re bleeding well In hell ‘No love lost under her will’, I heard you weeping And on those words a church was built to keep the pain in If death is the answer to love’s mysteries Then bleed on my darling to the sound of a dream Bleed well the soul you’re about to sell for passion derranged Kiss and tell, baby we’re bleeding well Bleed well the heart you’re about to fail for reasons insane Kill and tell, baby we’re bleeding well In hell Bleed well the soul you’re about to sell for passion derranged Kiss and tell, baby we’re bleeding well Bleed well the heart you’re about to fail for reasons insane Kill and tell, baby we’re bleeding well In hell |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некако не ми одат љубов и метал во иста реченица
инаку немам нешто многу против Him |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
UnforgiveN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Топ се..иам 2-3 албума од нив..НЕМАМ ЗБОРОВИ
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
песна што најмногу ја сакам од H.I.M е Killing Loneliness
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
arno se najde nekoj da na napishe neshto ovde za niv, celo vreme samo jas pishuvam
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа скрати малку |
|
|
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inaku,se prepukuvate ovde bez potreba,pa sekoj si ima pravo na svoe mislewe,nekomu neshto se dopadja nekomu ne...Inaku,mene epten mi se dopadjaat HIM,i skoro site nivni pesni shto sum gi slushala,iako nekoi tekstovi im se malku morbidni za moj vkus...Sega bash ja slushav prerabotkata na WICKED GAME-SUPER E!Ne gi razbiram zakoravenite metalci-komercijala bilo,se ligavele i sl.Pa ne ste chule-PANTA REI-ako ne smenat neshto,ce bidat dosadni...I novata od Ville Valo so Natalia ja sakam...Prekrasni vokali...
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е,ми се допаѓа нивниот heartagram.Не ми се допаѓаат тетоважите на Ville Valo,иако него си го сакам...многу..
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ih, zasho, taa na celata raka mu e fenomenalna
|
|
star
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednostavno,ne sakam tetovazi,ne mi se dopagja koga nekomu celi delovi od teloto mu se nasharani...Stvar na vkus,mozebi neshto epten diskretno...
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОК се Him, не ги слушам многу, ама ок се. Инаку мене баш ми се допаѓа тетоважата. До душa у принцип сакам тетоважи и пирсинзи :D
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |