|
ЗОШТО БОГ ДОЗВОЛИЛ МНОГУ РЕЛИГИИ? |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto e BOG? Bog e BEZUSLOVNA LJUBOV, sekade kade sto davate bezuslovna ljubov vie go spodeluvate Bog vo Vas so drugite!!
Vie sirite ljubov, gi podignuvate vibraciite na svoe licno nivo, na kolektivno nivo, a koga toa ke se sluci na planetarno nivo = toa e rajot, ne nekade gore, tuku tuka na Zemjata !!!!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I togas LJUBOVTA ke ni bide edinstvenata religija!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno toa ni e ZADACATA ... da se naucime kako da dademe BEZUSLOVNA LJUBOV ... bravo kristin ... bas mi e drago sto si na forumov ... i se gleda deka ne samo sto toa si go procitala ... i ne samo da go znaes ... se oseka deka taka i zivees ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Kristin969
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinskata vera e aktivna vera, ne mozeme da go sirime samo toa sto go citame vo knigite, treba da go primenime i da go ziveeme, da se vploti vo sekoja pora od naseto bitie.
Zatoa da bideme blagodarni na sekoj nov den, na sekoe poznanstvo, na site lugje koi ni se bliski, na site onie koi gi sakame i koi ne gi sakame ( na onie koi ne gi sakame treba da im bideme blagodarni dva pati poveke), sekoj nov den e blagoslov, sekoj covek vo nasiot zivot e nas ucitel, samo preku drugite nie ucime kako da staneme podobri lugje.
Vi blagodaram na site vas koi ste tuka, preku vas jas ucam , vi blagodaram sto ste moi uciteli!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu e ubavo koga se citaat vakvi pozitivni postovi.
kolku e zarazna ljubovta, siri neverojatna pozitivna energija pozdrav do site vas |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se prifakam ... no kako so onie koi ne gi sakame ... i toa dva pati ... ova tesko ke go prifatam ... bi se potrudil ... ama mislam deka nema da imam uspeh ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Kristin969
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So onie so koi se razbirame se ni odi mazno , bez problemi....so drugite, kaj koi senesto ni smeta, ne ni se dopagja, da im bideme blagodarni, sekoj od nas go zabelezuva kaj drugite samo ona sto go ima kaj sebe. Tie ni se ogledalo, ni kazuvaat sto treba da promenime kaj sebe za da staneme podobri lugje, zatoa treba da im bideme dva pati poveke blagodarni.
Znam deka e tesko da se pifati, ama koga nestata gi prifakame so ljubov, polesno gi transformirame....da razbereme , site sme isti, site sme edno, megju nas nema razlika.....
I mene seuste mi e tesko da prifatam nekoi lugje, ama ako ne pocneme sega, togas koga?
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
connected ti pozeluvam prijatna vecher ... vooduseven sum od novata clenka ... respekt kon nea ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako sakas da si napravis usluga edno ubavo utro koga ke se razbudis resi se od toj moment da gi prifatis site takvi kakvi sto se. LOsite ili neinformiranite koj ne ti se dopagjaat, tie se tuka za tebe ti da se razvivas preku niv. tie ni ne znat zasto sluzat, ama site problemi sto ti gi nudat ti treba vesto da gi resis, pa sto poveke problemi povisoko se izvisuvas. na eden dobar covek nema sto da vezbas, neli? znaci samo preku losoto ke stigneme do dobroto. patot e toj, site se snaogjaat kako znat, samo bidejki ne se site odednas rodeni nekoj e malku ponazat nekoj malku ponapred. |
|
Kristin969
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tokmu toa i sakav da go kazam, nema napredok bez prepreki....najgolemata filozofija e vo prifakanjeto na drugite , a i na sebe, na svoeto vistinsko Jas, na ona sto sme nie navistina, a ne na ona sto sakame da bideme.
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kristin ... ti blagodaram sto se pojavi na forumov ... ama osekam kako da me tepas ... a ne me ostavas da placam ... se mi se izmesa ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da ti prtam eden dokument, mozda go imas mozda ne. toa e novata poraka za ova godina, mnogu e dobra, mene mnogu mi pomogna. |
|
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gospod Dozvolil ... DA vidi do KAj ke terame |
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
polval
Група Регистриран: 23.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Religiite ne gi dozvoluva ili zabranuva Bog, religiite se sozdadeni od lugjeto. Sekoja grupa ima svoj pogled na rabotite, svoja vistina, koe vodi do sozdavanje na mnogu religii.
|
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |