|
Изложба на фото-идивиди |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | ||
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega gi izlistav site...
paa se na se 10-tina avtori se ... Ne se loshi ama i ne se bas site najdobri... Povekej avtori ako se stavat pomasovna kje bide posetenosta .... |
||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako sto spoman pogore negde 5-6 od avtor, ako se prijavat 50-60 avtori so po 5-6 sliki plus onie 150 top, ne si daleku od brojot 500. ramki, paspartua ili kako beke e zamislena neznam, no prostor za tolku , soodvetno razmestuvanje, prostor za pogled, i uste neznam sto ... koj toa ke go izvede, izraboti i plati?
|
||
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
||
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај мене нема фотки од 50 авртори, туку од 15-20 со некаде 100 фотки
|
||
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ahaa jas pa kažav neograničeno |
||
|
||
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a dimi što ja otvori temava nikade go nema a nie se spukavme
|
||
|
||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke se pojavi i toj, ama na kraj
|
||
Born to be alive...
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti ich ne se sekiraj za toa sicho anakin si ima |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
blaze si na taa moma sto si nosi gerdance, gerdance bez pari
|
||
Born to be alive...
||
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve i jas da se vklucam
i mene odma mi se vide kontraverzno celoto toa, ama bidejki se cuvstvuvam kako nov vo bandata, si pokutev i ona shto e najvazno - nikogas ne sum bil sreken so toa kako se dobivaat poeni/komentari/slava ( ne e neskromno ako posocam kako pominale moite fotki na poslednava tema-voda) ako veke odime so primeri, ama toa odamna ne me frustrira, sajtov ni e maalski i jas epten poveke inkliniram kon filosofijata na Jane (horny but... )) se zezam ) koja e poveke meraklizam otkolku nekoja pozitivisticka strogoca koja da ne se lazeme - ne proagja na fotoidividi. ama, i jas ne sum sreken so izbranite fotki (ama tie mi se najdobro oceneti-stho jas celo vreme go zboram za sajtov- i IMA EDNO CUUUDO potceneti fotki od ne taka "poznati" avtori) ama od druga mi laska na ga*eto da bidam so (od druga strana) edno cudo super luge vo galerija - neli na kraj kako i se ovdeka (na sajtov+forumov) doagja na licen izbor jas nemav pojma deka ova ke se organizira i mozda toa e najgolemiot propust- shto ne beshe/e transparentno a inace -za korporaciite ako sme kaj niv ke ne .... neli poz sasho N. Alush... |
||
loser
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Konecno uspeav da ve docitam Sega i moj view na celata rabota iako ne prakam mnogu fotki na sajtot i nemam mnogu "pravo" da se bunam ama sepak sekoj ima pravo da si go iskaze svoeto mislenje neli ?
Ona sto mi smeta vo celata situacija e faktot deka ocigledno nikoj ne gi prasuva lugeto koi gi isprakaat fotografiite na IDIVIDI vo vrska so izborot, selekcijata, mestoto na odrzuvanje, formatot, na fotografiite koi treba da se pojavat na izlozbata. Seto ova lici na "aj da sobereme fotografii da si go promovirame sajtot i kompanijata" a sto mislat avtorite- who cares Imeno koj ke odredi koi fotki se selektirani- Administratorot na IDIDVIDI, nekoj tip od MTNET ? Site znaeme deka selektiranjeto spored rejting i ne e bas najsreken izbor ama nekoj toa ne go interesira tuku povazno mu e da si napravi izlozba. Mislam deka lugeto od IDIDVIDI ne svakaat ili ne sakaat da svatat deka uspehot na IDIVIDI vo golem del e napraven od strana na clenovite koi gravitiraat na sajtov i deka bez nivna participacija sajtot nema da funkcionira i mislam deka treba poveke da obrnat vnimanie kon zabeleskite, sugestiite na clenovite otkolku samostojno da odlucuvaat koga, kade i zosto ke pravat izlozba so vasite fotografii. Bottom line-Mokta e vo clenovite na sajtot i nie treba da gi naterame lugeto od IDIVIDI da go svatat toa i da prestanat da se odnesuvaat avtokratski i vo sorabotka so clenovite na IDIVIDI da razgovaraat vo vrska so organiziranje izlozbi i slicni aktivnosti. I za kraj ne deka so ova povikuavam na bojkot na izlozbata- sekoj si ima licno pravo da odluci dali ke ucestvuva ili ne na izlozbata , tuku samo go iznesuvam moeto mislenje vo vrska so generalnoto funkcioniranje na sajtot i site aktivnosti povrzani so nego, a dali jas bi ispratil fotografija na vaka organiziranata izlozba- pa mislam deka go znaete odgovorot |
||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu golema diskusija se otvorila. Ubavo e koga tuka site se slozuvaat gore dole
Odkoga odspav mislam deka tie sto se najaktivni, tie imaat i najveke bodovi. Pa neka bidat nivnite fotografii. Mora da ima poveke avtori odkolku poveke fotografii od eden avtor, a kolku? Trosocite ke pokazat. |
||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
||
AniQ
Група Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj i jas da pisham neshto za izlozbava....jes da ne e so muabetot na Dimi (sorry) okolu MT.....
Neznam po koj kriterum se birani fotografiive, Zatko eve ko za informcija mojot avtoportret ne e izbran (sto e na 3to mesto) Neznam za vas ama jas imam problem da si gi najdam slikite u original rezolucijaToa sto ke uspeam da go najdam ke go pratam zasto da ne.... |
||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na treto mesto i ne e izbran
|
||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
||
dimi
Сениор Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubavo sto se napolnile 7 stranici za temata sto ja pocnav, ama ne e ubavo sto nikoj ne kazal nisto konkretno i sto temata zabega epten daleku vo prazni muabeti i teoretiziranja koi ja promasuvaat sustinata na ona sto go napisav. najvaznite, od koi najmnogu ocekuvav odgovor ne napisaa nisto
ocekuvav andon da objasni malku povekje okolu izlozbata, a i nekoj od odgovornite od MT da mi dade nekakvi garancii deka nema da ja zloupotrebat izlozbata za da prodavaat svoi paketi za internet!!!
znam deka sekoj sponzor si bara nekakov interes, no so dosegasnite objaveni fotografii na foto.idividi site sme go obrabotile toj del.
najsporen mi e delot so obikolkata okolu Makedonija bidejki mi izgleda na odlicna moznost za reklamna kampanja! navistina ne sakam MT ( ili bilo koja druga firma) da gi koristi moite fotografii za sopstvena promocija bez jasno definirani uslovi!
EDIT:
Nagradite sto se spomnuvat mi izgledaat kako najdobar nacin da se pomine preku eventualnoto iskoristuvanje na izlozbata za promocija na MT. cisto onaka me interesira koj ke napravi selekcija i ke proglasi najdobra fotografija? Изменето од *deemee* - 06.Август.2007 во 11:25 |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |