|
Зш женските ги изневеруваат верните машки |
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Автор | |
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenata sekogas go bara onaa sto i nedostasuva.... pa sega vie videte zosto gi izneveruvaat mazite
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот не може да и го пружи романтичното задоволствот?
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zashto ne moze mazot da i go pruzi na svojata zena romanticnoto zadovolstvo,a nastarna na svalerka moze.....??
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
швалерката лесно се лаже
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А од каде да знаат дека мажите се верни?
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naslovov na temava e konstatacija ili retoricko prasanje?
I so vi trebase temava? Sea ke pocnam i da se somnevam... ne ste fer, stvarno. |
|
DeepBlue
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од иста причина што и машките ги изневеруваат верните девојки......
љубовта е послеба кај тој што изневерува,можеби сеедно би му било и ако ја изгуби,па затоа се опушта во швалерација аа да и ќе заборавев,секогаш тој што помалку сака полесно лаже,а од другата страна тој што се плаши се врзува за еден убав збор од сите неубави..си бара оправдување дека не љуби залудно |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednas Hektor kaza edna mnogu zaebana poslovica. Ako ti nemas svalerka, zenati ke se onadi
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve i jas pred malku ja procitav... Me zamisli u pi*ku mater..... Изменето од којсумјас - 04.Декември.2008 во 21:16 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti vikam ja
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne vikaj....deluvaj...od vikanje fajde nema...
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelle zbunet i kojsumjas,sega me zamislivte........
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Onaa sto namislila da izneveruva ... ne ti gleda dali si veren ili ne ..... tuku si ja brka rabotata
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oti neshto i fali zatoa izneveruva. ne e dovolno mazot samo da e veren,mnogu drygi raboti se potrebni vo edna vrska
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |