![]() |
|
Омилени уметнички дела |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 38> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RODOLJUB ANASTASOV
![]() Изменето од mamma - 02.Март.2008 во 22:10 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
DONE MILJANOVSKI
![]() |
|
![]() |
|
moj ....IGOR TOSHEVSKI
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од mamma - 04.Март.2008 во 12:35 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ВЛАДИМИР ДОЈЧИНОВСКИ...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Не се разбирам скоро ич во уметноста! Ова е едно од ретките дела кои ги знам: ![]() Christus Hypercubus Salvador Dali |
|
![]() |
|
ZA ZAGOR:
OVOJ...TVOJOV,...MOZE DA E SAMO STUDENT NA ZACHETOK, SO JAKO IZRAZENA ZELBA ZA SLIKANJE I E DALEKU OD TOA DA IM BIDE KOLEGA....BAREM ZASEGA... NESAKAV DA GO STAVAM MARTINOVSKI,SO NEGOVATA DOILKA...VEKE SEKADE JA IMA...,NO... CHISTO..ZA SPOREDBA IAKO NEMOZE DA SE SPOREDUVA... ![]() Изменето од mamma - 04.Март.2008 во 00:35 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..ПРЕКРАСНА СЛИКА!САКАВ ПРЕД НЕКОЈ ДЕН ДА ЈА ПОСТИРАМ...ЕДНА ОД НАЈУБАВИТЕ ДЕЛА ОД МАКЕДОНСКИТЕ АВТОРИ..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OP ART....(OPTICAL ART)...OPTICHKA UMETNOST...PRAVEC VO RAZVOJ NA
SOVREMENATA UMETNOST,KON KRAJ NA 50 I POCHETOK NA 60 GODININA XX VEK. MALKU E .."ZABEGANO"NO INTERESNO.... ![]() ![]() Изменето од mamma - 04.Март.2008 во 00:37 |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
TOLKU SUM BESEN I TOLKU MI E KRIVO STO VO DEPOTO MA MUZEJOT NA MAKEDONIJA..IMAME TOLKU VREDNI DELA STO FAKAAT PRASINA...MEGU KOI I EDEN PICASSO,SLIKA KOJA JA IMA PODARENO KAKO NEGOV DOPRINOS DO NASTRADANITE OD SKOPSKIOT ZEMJOTRES 1963.
SE PRASUVAM LICNO I ODGOVORNITE...KOGA KE JA IMAME TAA CEST I PRIVILEGIJA DA UZIVAME VO EDNO TAKVO REMEK-DELO...NAMESTO PACOVITE KOI SEGA MU SE "NASLADUVAAT" |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Mislam deka taa slika od Picasso beshe izlozena ednash na edna izlozba vo MSU,zatoa i znaeme za nea,...ne sum mnogu sigurna no mislam deka taka beshe.. |
|
![]() |
|
POP ART....POPULARNA UMETNOST PARAFRAZA NA SEPRISUTNOSTA NA KULTURATA VO SEKOJDNEVIETO
ROY LICHTENSTEIN ![]() ANDY WARHOL ![]() ![]() |
|
![]() |
|
HENRY MOOR
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |