![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 84> |
Автор | ||
bros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 411 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znaci ako nekoja plesne so rukite ....haha.da ja pogledneme ubavo
![]() ako nema neverni zeni ke nema ni neverni mazi ![]() |
||
P.S.I AM HERE
|
||
![]() |
||
LEGENDA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
|
Postoi gi ima puno u penzionersko a bogami i u |Butel
|
||
![]() |
||
Черноземски ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 27 |
|
Да бе јас сум најверен.
|
||
![]() |
||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
|
tocno taka!Za da e neveren mazot nemora da e lepotan,gi ima sekakvi,a vernite nemora da znaci deka se tolku pretrupani so rabota pa sega nemaat vreme za neverstvo,ne mislam deka toa im e maska demek imam mnogu rabota za nekogo da otkacat zs toa si ide samo po sebe neverstvoto treba da te biva za toa,a tie so gi biva rabotickata nema da gi spreci,abe na pauza ke go napravi toa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
srecka ![]() Група ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
|
more sladok e nekoj mlad ubav sloboden polno vreme a ne da delis so drug, pa umoren vaka cel za tebe |
||
ve sakam
|
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
Vernosta ili nevernosta se karakteristika na dvata pola a ne samo na mazite....!!Vernosta kaj mazot e pozitivna karakteristika koja ili ja ima ili ja nema!Zavisi se od toa kolku fantazija ima toa da go pravi ili da ne go pravi.
Ako zboruvam za sebe jas sum veren kako kucence prema taa so ja sakam zatoa sto mi e skapocen kamen vo krunata.....a bogami takvi mnogu tesko da najdes!!!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
|
ДА
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Ти си калуѓер сигурно.
|
||
![]() |
||
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
|
сеуште постојат верни мажи но со време се повеке исчезнуваат за жал
![]() |
||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
||
![]() |
||
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
|
99,999% не ,но и за тој 0,001%не треба да сме сигурни
![]() |
||
Life is beautiful
|
||
![]() |
||
Gideon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
|
Eh mnogu e Devojko,mnogu e!daj popusti malce!
Изменето од Gideon - 05.Јули.2007 во 00:51 |
||
In God we Trust!
God Bless our Land! |
||
![]() |
||
LEGENDA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
|
kaludjer hahahaha good point
|
||
![]() |
||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
|
Ej so vi e vas!!!!
Postojat verni mazi i toa mnogu znam
a eden od niv i decko mi
![]() |
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
![]() |
||
Invisibleman ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
|
normalno deka postojat,no jas ne sum eden od niv.
Se nadevam eden den,koga ke ja sretnam vistinskata
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |