![]() |
|
Aјде да се потсетиме на првиот бакнеж... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 19> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja odma fativ da lizam, taka mi rece ona deka toa bilo baknez, od kaj da znam deka bila pokvarena
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Знам дека беше крајот на август, со момчето кое што ми се допаѓаше цело лето, и се ми беше некако возвишено, убаво.
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
На една свадба со дечко што го видов прв и последен пат.......и за чудо ич не ми беше срам а мислев дека ќе ми биде.......... хм, убаво беше............ ![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
05.04.2003
Во дворот на основното училиште, навечер, со најубавото момче во училиштето,Марко,сега мој најдобар пријател... Се сеќавам дека бев разочарана од бакнежот,не ми личеше ко оној од филмовите,дали од возбуда и пеперутки не знам,ама не беше баш,баш... ![]() Ама затоа последниоооот ![]() |
|
![]() |
|
GRgirl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Upss...ne e 2008 tuku 2007
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
koj sto laze kje mu porasne nosot ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
GRgirl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Hmmm nisto posebno..mnogu mi bese sram samo... Se sluci na 04.12.2008
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
иако сега ми се повраќа од типот,
немало толку скокотливи пеперутки никогаш подоцна |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
trajkovskamila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
Super bese
![]() |
|
mila e srcus
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
за жал мене првиот бакнеж не ми е бил со онаj кого сум сакала.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
зошто бе така
пијано женско многу мразам |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
vesnaa ![]() Група ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Jas ne se sekjavam na prviot baknes. Pijana bev koga se sluci toa
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
а како да се потсетам кога се ми е избришано од сеќавање
леле вистина се имам заборавено,ја паметам само девојката мажена е сега и има ќеркичка.... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
одамна беше, бев копиљак.......................не дека сега не сум
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |