|
Kолку мало е мало а колку големо е големо |
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Автор | ||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некој дечко си имал девојка што се викала Wendy.И бидејќи многу ја
сакал си го истетовирал името на к*р ама целото име се гледало само
кога му бил дигнат.
Кога му бил спуштен се гледале само W i Y! Еден ден отишол дечкото на нудистичка плажа и таму гледа еден црнец и тој на к*рот имал тетоважа и кај него исто се познавало само W i Y! Типов го прашал црнецот: - Абе и твојата девојка да не се вика Wendy? Црнецот му рекол: - Не бе,јас имам истетовирано: Welcome to Jamaica and have a nice day! |
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...XXXL-nek si istetovira na crevoto...
Изменето од ...Well... - 18.Јануари.2008 во 02:56 |
||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se pridruzuvam kon prethodniot diskutant vo smeenjeto
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...me three...
|
||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хахаха... Абе Науме мој не је црнец, ама... |
||
CaVaLi
Група Регистриран: 21.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bitna e tehnikata a ne goleminata
|
||
blagorodna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Битни са двете работи, Није свеједно.
Мало мже је искомплексирано, това цело време че биди фокусирано на големината и нишчо од техниката. Го знајч вицо за џуџето шо се сексало со нога? Епа това је мало мже, то јест мала мшкост.Ќе плијат плијат, таа влажна ко езероно, ама неме да го сетит и на крај никој задоволен. Техника + Големина=Добар секс |
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Техника + Големина=Добар секс
|
||
|
||
blagorodna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи се слагаш сомене?
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Tehnika+Golemina+Tvrdina+Volumen=4-ti zakon na Fizikata...
.................. |
||
blagorodna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве нешчо за темава од идивиди
Огромниот пенис е мое проклетство Триесет и седум годишниот американец Џона Фалкон спиел со повеќе од сто жени и мажи благодарејќи на својата завидна титула – тој е човекот со најголем пенис во светот. Во нормални околности неговиот пенис е долг 23 сантиметри, а во ерекција постигнува џиновски 34 сантиметри. Но, Фалкон вели дека таа надареност всушност му го упропастува животот. “Кога бев помлад излегував во тесни пантолони и секоја вечер имав секс со различна личност. Се истрошив и доста ми е од тоа луѓето да ме доживуваат како секс машина. Тоа е проклетство” – вели “несреќниот” Џона. Последната нормална врска ја имал пред 10 години. Сега најголема желба му е да пронајде девојка која нема да го доживува како циркуска атракција. “При запознавање со луѓето, повеќето имаат проблем да ме гледаат во очи бидејќи испакнатината на моите пантолони им го одвраќа вниманието” – се жали надарениот њујорчанец кој се занимава со актерство и пишување. Но, сепак не може да се негира дека овој дар на природата му помогна во медиското експонирање. Тој, неколку пати беше гостин во шоуто на Хауард Стерн, се појави во еден документарец, а за него пишуваше и магазинот “Rolling Stone” {И.Ј} |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa sega zavisi od kade se meri ??
ima tehnika i pravilo na merenje ??? procenka spored svetskite podatoci 13 mal 16 normalen 19 golem nad 22 veke nadaren NO!! Medicinski vaginalniot vlez edno 18 sm... taka da golemiot i nadareniot poveke ke im ostane nadvor da ne recham vo vozdushno struenje ....... fakt de svetski... Изменето од bijonse1 - 27.Октомври.2009 во 11:59 |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas gledam da go "izmknam "vo mala prostorija, taka da optickata zamka go pravi svoeto!
...ne e toj mal,tuku sobata e golema!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |