IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ВТОР ПОГЛЕД II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВТОР ПОГЛЕД II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 105>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 17:10
pa ne vikam
nego se zaglavi
kopceto E             LOL

a

Изменето од anakin - 24.Април.2007 во 17:16
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 17:13
WD40!!!
LOL LOL LOL LOL
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 17:15
pa taka nekako
probav da se izvadam
no neoit izgeda
nekoj e pobistar od meneLOLLOL
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 17:45
Abe cudoi od bistroca sum ... ko Vardar posle dozd...,
tuku aj, barem plasticni sisinja nemam vo glava LOL
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 19:55
ne nemas
veruvaj kakvi be sisinja
toa e za nekoi drugi poznati i priznati fotografikanti
tuku aj
da si vozime ponatamu

E ne e

( pocnav istoto da go verglam)

nepomagaaaaaaaaaaaaaaa

Изменето од anakin - 24.Април.2007 во 20:05

Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 00:09
Anakin Super si gi iscistil kamenjava, a ova sto zborat deka ne bilo dobro, neka se fatat da rabotat nesto, ne da mrchat LOL

PS Mnogu golemi mrchatori sme generalno, ama mnogu, slabo delenje iskustva, finti, nego sto znam.......taka
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 00:20
aham
cistam cistev
mi preporacaa WD-40
dobar preparatBig%20smile

Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 00:43
Vo zavisnost od potrebite, probaj isto taka i alkohol, ocet, peroksid, razregivach...Big%20smile

Kolku sto znam, WD40 e za podmachkuvanje, a ne za chistenje. Embarrassed

Ama ako pomaga...Clap
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 00:44
togas mire me prejdeLOLLOLLOLLOL

Кон врв
Александар_А Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јануари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Александар_А Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 09:24
Да се приклучам и јас малце од техничка страна. Big%20smile 
WD40 е за подмачкување ама добар е и за чистење, многу добро ја нагризува и чисти рѓата, а посебно за бајаги подрѓосани делови. Исто е многу добар за потенциометри, само пазете да не претерате. Wink
И после не се разменувале искуства.Confused LOL
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2007 во 13:27

Оригинал                                                               Обработка
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2007 во 15:37
Majstorski izvedeno Bobi.
Кон врв
Glecin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2007
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glecin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2007 во 22:14
Da da....malku beshe preeksponirana pa ja smiruvav so dodavanje plavo a i crno vo plavoto, go vidovte rezultatot, ova izgleda prekrasno......!...Bravo majstore...!....)...aj nauchi me!...)))...!
There is more in life than books you know, but not much more!
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2007 во 22:22
Originally posted by Glecin Glecin напиша:

Da da....malku beshe preeksponirana pa ja smiruvav so dodavanje plavo a i crno vo plavoto, go vidovte rezultatot, ova izgleda prekrasno......!...Bravo majstore...!....)...aj nauchi me!...)))...!

Друже, не е проблем ... фотографијата е средена во 3 потези.
Доколку важи договорот од МС за утре, ќе ти покажам на MAC-от како се работи РЅ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.