|
ВТОР ПОГЛЕД II |
Внеси реплика | страница <1 56789 105> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne vikam
nego se zaglavi kopceto E a Изменето од anakin - 24.Април.2007 во 17:16 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WD40!!!
|
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa taka nekako
probav da se izvadam no neoit izgeda nekoj e pobistar od mene |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe cudoi od bistroca sum ... ko Vardar posle dozd...,
tuku aj, barem plasticni sisinja nemam vo glava |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne nemas
veruvaj kakvi be sisinja toa e za nekoi drugi poznati i priznati fotografikanti tuku aj da si vozime ponatamu E ne e ( pocnav istoto da go verglam) nepomagaaaaaaaaaaaaaaa Изменето од anakin - 24.Април.2007 во 20:05 |
|
|
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anakin Super si gi iscistil kamenjava, a ova sto zborat deka ne bilo dobro, neka se fatat da rabotat nesto, ne da mrchat
PS Mnogu golemi mrchatori sme generalno, ama mnogu, slabo delenje iskustva, finti, nego sto znam.......taka |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aham
cistam cistev mi preporacaa WD-40 dobar preparat |
|
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo zavisnost od potrebite, probaj isto taka i alkohol, ocet, peroksid, razregivach...
Kolku sto znam, WD40 e za podmachkuvanje, a ne za chistenje.
Ama ako pomaga...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togas mire me prejde
|
|
|
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се приклучам и јас малце од техничка страна.
WD40 е за подмачкување ама добар е и за чистење, многу добро ја нагризува и чисти рѓата, а посебно за бајаги подрѓосани делови. Исто е многу добар за потенциометри, само пазете да не претерате.
И после не се разменувале искуства.
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оригинал Обработка |
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majstorski izvedeno Bobi.
|
|
Glecin
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da da....malku beshe preeksponirana pa ja smiruvav so dodavanje plavo a i crno vo plavoto, go vidovte rezultatot, ova izgleda prekrasno......!...Bravo majstore...!....)...aj nauchi me!...)))...!
|
|
There is more in life than books you know, but not much more!
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Друже, не е проблем ... фотографијата е средена во 3 потези. Доколку важи договорот од МС за утре, ќе ти покажам на MAC-от како се работи РЅ |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |