|
Најдобра телевизија |
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mrt,....dodeka beshe ,..sama!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ja cirkoteka samo gleam na TV kaj mi e BTR
|
|
Viks
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
c.zarko
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A1 e ubedlivo najdobrata televizija vo Makedonija. Navistina znaat kako da ja izbalansiraat programata i generalno da gi zadovolat skoro site vkusovi. Malku pocnaa da ja kopiraat NOVA ama barem kopiraat nesto dobro. Reklamite neka ne vi precat, pa so nesto mora da se plati seto toa sto se rokazuva, neli???
|
|
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so da gledam lila show pa istite gosti gi vrtat na site televizii ili vesti pa moras site da gi gleas po cel den ili pa serii od pred 5 godini, filmovi da ne zboram ,na eden coek od a1 go zamoliv, za nova godina poso jak izbor da go dadat onoj so Svarceneger True lies poso odamna ne sum go gledal, a i sto i da gledas si zaborail poso imalo pola saat reklami cirko bar e originalen BTR zakon
Изменето од baso - 18.Јануари.2008 во 00:58 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја одбрав А1 иако сметам дека шемата на сите е горе-долу иста.
Исто и МРТ полека ама сигурно се враќа. |
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ам... сателитска? :D :D :D
|
|
baso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sum otvoril paketi na Canal + i premiere i use eden paket da se nagleda coek ako nema popametna rabota premiere ima preku 40 kanala eve ti tv guide pa vidi si
http://www.premiere.de/premweb/cms/de/programm_tv-guide_programmuebersicht.jsp |
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site se ok
|
|
K@te
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 31.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas haluciniram, ili navistina Makedonska televizija, ubedlivo vodi so 218 glasa?
|
|
Benja y Cami 4ever
|
|
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас нејќам ни една од овиеДискавери, Травел, и сл. а да и најчесто Бумеранг
|
|
Keti72
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро тие што гласале за МТВ ме интересира што тоа има толку посебно за гледање на тој канал!?
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Какво прашање? Па Охридско лето 92 и ТВ Постер со Јаков Дренковски
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |