|
Љубов или кариера ? |
Внеси реплика | страница <1 56789 20> |
Автор | ||
BiggieSmalls
Група Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зад секој успешен маж стои успешна жена а зад секоја успешна жена стои успешен швалер |
||
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може, како не може... Заминуваш, после или се враќаш или доаѓа кај тебе и дечкото/девојката...
Тој што сака да оствари нешто, бара начин. Тој што не сака, бара причина. Според мене, ако врската прекине заради неколку месечна разделба, значи не бил човекот Вистинскиот. А ако не бил, подобро да знаеш на време отколку откако ќе создадеш семејство со него. |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па најдобро е. Ако си среќно заљубен, имаш многу повеќе енергија и за работа . |
||
Try again. Fail again. Fail better.
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega bi rekla karieraa na vremeto koga beshe presudno se odluchiv za LJUBOV
|
||
|
||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa najprvin karierata a potoa spontano doagja i nova ljubov,nova iluzija za zal kolku i da nejkeme vakviot nacin na selekcija ni go diktira industrijalizacijata koja voedno i ni vetuva pokvaliteten zivot.
A dokolku pak postoelo ljubov i prethodno megju partnerite togas ke postoi i ponatamu bez razlika na kolku i da e vremeno patuvanjeto odnosno borbata za zivot.Sto znaci denes se e relativno. Nema ljubov bez pari (so prazen stomak) A i bez toa,se razbira deka sekoj posakuva uspesna licnost so dobra kariera Изменето од gocefbn - 11.Мај.2007 во 01:33 |
||
Make love and respect your profession
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama,dodeka ja"neguvash"karierata,...ke dojde vreme koga ke se prashuvash ,kaj otishle site tie godini,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ova sekogas paralelno...makar sto negledam nekoj hendikep vo odnos na karierata....mozebi i taka trebalo da bide....kaj mene za mene vo mojata kariera e taka ,a za drugite neznam.. |
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto e tvoe ke si dojde ili ke otides ako e tvoe kaj tvojte |
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- Onoj koj sto e sposoben za napredokot na svojata kariera togas e uste posposoben i za nova ljubov...slobodna ljubov se razbira taka sto iskustvoto raste i se razbira deka nema celoto svoe vreme da go posveti na rabotata ....eeheej za se ima vreme veruvaj i praktikuvaj |
||
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odbrav ljubov zapostaviv kariera ama sve mi e kao podmackano
|
||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене мојата љубов - мажот ми многу ми помага во развој на кариерата,
тој е голем хакер и компјутерџија за разлика од мене јас сум просечна а
повеќе напредувам.
ако ми треба нешто тој се ќе ми најди оти многу ме сака |
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekogas e taka za zal. Vie ste sekundaren faktor koga e vo prasanje samoinicijativnosta . Sekogas cekate od nekoj drug |
||
|
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa zatoa sto toj >podmackuva< a ti samo si cekas na gotovo |
||
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што ќе ти е кариера ако немаш љубов која ќе те води во животот?
или која ќе се заљуби во тебе ако не си професионален во она што го работиш? |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |