IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубов или кариера ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубов или кариера ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 20>
Автор
Порака
BiggieSmalls Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiggieSmalls Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 11:43
Originally posted by black-eyes black-eyes напиша:

zad sekoja uspesna zena stoi uspesen maz,a zad sekoj uspesen maz uste pouspesna zena.......Tongue

Зад секој успешен маж стои успешна жена а зад секоја успешна жена стои успешен швалер
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
Кон врв
Miriam Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2007
Локација: United States
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miriam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 15:05
Може, како не може... Заминуваш, после или се враќаш или доаѓа кај тебе и дечкото/девојката...

Тој што сака да оствари нешто, бара начин. Тој што не сака, бара причина.

Според мене, ако врската прекине заради неколку месечна разделба, значи не бил човекот Вистинскиот. А ако не бил, подобро да знаеш на време отколку откако ќе создадеш семејство со него.
Try again. Fail again. Fail better.
Кон врв
Miriam Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Април.2007
Локација: United States
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miriam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 15:07
Originally posted by mamma mamma напиша:

Neznam dali moze i ednoto i drugoto-taa varijanta nekako mi e najdobra.
Moze li??

Па најдобро е. Ако си среќно заљубен, имаш многу повеќе енергија и за работа Embarrassed
Try again. Fail again. Fail better.
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 21:10
Sega bi rekla karieraLOLa na vremeto koga beshe presudno se odluchiv za LJUBOVEmbarrassed
Кон врв
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2007 во 01:31
   Pa najprvin karierata a potoa spontano doagja i nova ljubov,nova iluzija za zal kolku i da nejkeme vakviot nacin na selekcija ni go diktira industrijalizacijata koja voedno i ni vetuva pokvaliteten zivot.
   A dokolku pak postoelo ljubov i prethodno megju partnerite togas ke postoi i ponatamu bez razlika na kolku i da e vremeno patuvanjeto odnosno
borbata za zivot.Sto znaci denes se e relativno.
Nema ljubov bez pari (so prazen stomak) Sleepy

A i bez toa,se razbira deka sekoj posakuva uspesna licnost  so dobra kariera  Embarrassed

Изменето од gocefbn - 11.Мај.2007 во 01:33
Make love and respect your profession

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2007 во 01:34
ama,dodeka ja"neguvash"karierata,...ke dojde vreme koga ke se prashuvash ,kaj otishle site tie godini,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2007 во 01:37
Originally posted by brza brza напиша:

ama,dodeka ja"neguvash"karierata,...ke dojde vreme koga ke se prashuvash ,kaj otishle site tie godini,...

a ova sekogas paralelno...makar sto negledam nekoj hendikep vo odnos na karierata....mozebi i taka trebalo da bide....kaj mene  za mene vo mojata kariera e taka ,a za drugite neznam..TongueTongue
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2007 во 01:47
Originally posted by maja maja напиша:

Девојката заминува на усовршување во Лондон или пак друг пример.. дефинитивно решава својот живот да го продолжи во земја во која ете така речено и упалува срека као кец на десетка.Таа заминува, зад себе оставајки долгогодишна врска во која така речено имало се, љубов, невероватен спој на две личности премногу сродни..разделба како и секоја болна со зборови не ме заборавај, ке се слушаме одвреме навреме....а тој нема можнот да оди со неа....

Зарем би ја оставиле вашата голема љубов за да заминете онаму каде што освен задоволството во својата работа, нема да ја најдете никогаш љубовта на вашиот
живот?Зарем нема ни малку да ве копка она што сте го оставиле зад вас повредено?Што мислите дали големите љубови имаат секогаш лош крај, дали сме тие кои сами ја кроиме нашата љубов, дали треба да се одбере кариерата место љубовта??

Како би постапиле вие..што би одбрале ЉУБОВ или КАРИЕРА ???

sto e tvoe ke si dojde ili ke otides ako e tvoe kaj tvojte
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2007 во 01:53
Originally posted by black-eyes black-eyes напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

a ova sekogas paralelno...makar sto negledam nekoj hendikep vo odnos na karierata....mozebi i taka trebalo da bide....kaj mene  za mene vo mojata kariera e taka ,a za drugite neznam..TongueTongue

-  Onoj koj sto e sposoben za napredokot na svojata kariera togas e uste posposoben i za nova ljubov...slobodna ljubov se razbira taka sto iskustvoto raste i se razbira deka nema celoto  svoe vreme da go posveti na rabotata  ....eeheej   za se ima vreme  veruvaj  i praktikuvaj  Smile

Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2007 во 12:37
odbrav ljubov zapostaviv kariera Big%20smile ama sve mi e kao podmackano Tongue
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2007 во 21:05
Мене мојата љубов - мажот ми многу ми помага во развој на кариерата, тој е голем хакер и компјутерџија за разлика од мене јас сум просечна а повеќе напредувам.

ако ми треба нешто тој се ќе ми најди оти многу ме сака
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 01:09
Originally posted by marence marence напиша:

Мене мојата љубов - мажот ми многу ми помага во развој на кариерата, тој е голем хакер и компјутерџија за разлика од мене јас сум просечна а повеќе напредувам.

ако ми треба нешто тој се ќе ми најди оти многу ме сака

Sekogas e taka za zal. Vie ste sekundaren faktor koga e vo prasanje samoinicijativnosta . Sekogas cekate od nekoj drug Clown

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 01:11
Originally posted by MisIcA, MisIcA, напиша:

odbrav ljubov zapostaviv kariera Big%20smile ama sve mi e kao podmackano Tongue

Pa zatoa sto toj >podmackuva< a ti samo si cekas na gotovo Wink

Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 05:21
што ќе ти е кариера ако немаш љубов која ќе те води во животот?
или која ќе се заљуби во тебе ако не си професионален  во она што го работиш?

Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.