|
Љубов или пари? |
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve ma4kica mu pojasni na Nikola shto jas ustvari sakav da mu kazam,za mene bi bilo bolno da znam deka nekoj me saka samo radi materijalni prichini,neznam on kako gleda na toa....vo sekoj sluchaj ne mislel na ljubov on,povekje od jasno e
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega ova me potsekja .......koe e prvo jajceto ili kokoskata ........ako imas mnogu pari ljubovta sigurno ke ja kupis ako ne odma so vreme sigurno.........ako imas ljubov a nemas pari sigurno ke ja prodades ljubovta za pari ako ne odma so vreme sigurno i sega sto???
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Parite se vestacka rabota. Toj sto gi saka parite ispagja deka i ljubovta mu e vestacka
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne meshajte sex i ljubov,so pari sex mozesh da kupish ne ljubov...nea ili ja ima ili ja nema...ljubovta nema cena
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
renatax....го делам твоето мислење..Или ја има или ја нема,а со пари не се купува...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ha ...... onaa vistinskata ljubov navistina ne se kupuva ... so pari .... no zatoa , zivotot so pari e mnogu poubav i pobezgrizen za razlika od onoj vo oskudica ............
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Miroslav se slozuvam so prviot del od rechenicata,ustvari i vtoriot drzi no ne vo konteskt na temata tuku opshto
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
praksata , onaa zivotnata , samo go potvrduva toa sto go pisuvam ....... ne velam deka postoi nesto poubavo od vistinska ljubov ....... ne ...... no , za zal vo ovie vreminja mnogu retko se naodja nesto takvo .......... |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A shto veli tvojata praksa?
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojata praksa ..... zapocna vo vremeto koga nemase golemi razliki .......... koga sekoj imase dovolno za da ne izbira pomedju ljubov i pari ........ koga ljubovta bese primarna i osnovna .......... |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ahh...ubavo e da se slushne ova...se nadevam seushte e primarna
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa , posle 20 i kusur godini , ponekogas znae da bide i od navika |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro e koga e ponekogash
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubov no i tie ako gi nema ljubovta postepeno ke bledee nazalost
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |