IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Може ли да се вљубиш во забранета личност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Може ли да се вљубиш во забранета личност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 31>
Автор
Порака
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2006 во 14:38
Originally posted by влечка влечка напиша:

LOLЌе се изначитаBig%20smile

Упсс мислеше на верска основа... забранета...

еве уште една тема... љубов меѓу различни:

http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=2666&KW=%E4%F0%F3%E3%E0+%E2%E5%F0%E0

ups se misli na toa prethodno pisanoto - procitaj pa pisi
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
dalija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2006
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 14:28
ova moze da bide tesko.jas se najdov dva pati vo takva situacija.vo prviot slucaj bev navistina zatreskana vo tipot ali nemozev da imam nisto so nego zaradi toa sto negovata sestra proba da go rasturi brakot na mojata (se nadevam ke me svatite sto sakam so ova da kazam)i ednostavno takvata vrska bese neizvodliva.kako mozev da odam na pr.kaj nego i vo oci da ja poglednam licnosta koja se obide na sestra mi da i ja zede srekata i pritoa da bidam ramnodusna.NE.toa ne odi.ipak sestra mi mi bese i seuste mi e povazna od nego.nego go zaboraviv a taa prodolzi da me e sestra,a vo vtoriot slucaj..e zaradi tatkomu negov koj e eden od najgolemite mafijasi vo istocna makedonija i bugarija moite ne dozvolija da se spletkam so nego sto e mozebi i opravdano.za sreka i ednoto i dr.se sega zad mene i sega konecno od treta majka si ja najdov vistinskata sreka.te sakam gocenceHeart
te sakam goceeeeee
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2006 во 23:02
da ,ama tesko e ako e taa ljubov zabraneta ,a ti si luda po nego
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
anne Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anne Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 09:39
LUBOVTA NIKOJ NE MOZE DA JA ZABRANI AKO GO SAKAS LESNO E SE DRUGO
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU???
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 15:28
ako e zabraneto e poslatko!Samoto custvo deka nesto krades paliLOLLOLLOLLOL

Sekako deka mozes ne samo da se zaljubis tuku i da zabegs...
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 16:05

tugjoto e slatko, ama taa sladost e loso koga ke se pretvori vo nepodnosliva gorcina
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2007 во 19:12

bas mene mi se sluci da se vljubav vo eden clen na forumot, ama potoa doznav deka e zafaten, deka e vo brak i se otkazav od negoConfusedConfusedConfused

i sega go nema nesto na forumot, od damne ne se uklucil, moz i dete da si ima
Кон врв
sm-game Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 67
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sm-game Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2007 во 23:45
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

bas mene mi se sluci da se vljubav vo eden clen na forumot, ama potoa doznav deka e zafaten, deka e vo brak i se otkazav od negoConfusedConfusedConfused

i sega go nema nesto na forumot, od damne ne se uklucil, moz i dete da si ima

abe mona be....

nema dva zivoti be zlato....eden e...i toj e kratok...
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2007 во 23:50
sm-game vo pravo si prijatele, samo ednash se zivee, ama jas se gledam da ne napravam nekoja greska u zivotot, za da nema posledici ConfusedConfusedConfused

i eve sega se mislam ke dojde li denot koga visitnski ke se vljubam u nekoj, posto vaka i da mi se simpaticni maskive, so niv mozam da bidam radi avantura, seuste ne sum go  otkrila vistnskoto cuvstvo za ljubov vo mene i toa mnogu me zagrizuvaConfusedConfusedConfusedConfused
Кон врв
sm-game Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 67
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sm-game Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2007 во 23:54
u slatkarnica e problem...ne davaat da probas...

a so deckive mislam nee problem... probuvaj...ce najdes...

kako ce najdes ako ne baras...

ubav, pameten, bogat...(toa se gleda) i bez da se potrudis...

ama ostanatoto se probuva u krevet...kolku ti e vazno neznam?
Кон врв
ASTRIX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
OBSESSIVE DREAMS

Регистриран: 18.Јануари.2007
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ASTRIX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 11:24
самото тоа шо вика забранета, значи да не си го пикаш носот кај што не му е место
има тоооолку незабранети цури, LOLLOLLOL
Кон врв
strurcence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јануари.2007
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај strurcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 20:18

Da mozes da se zaljubis vo zabraneta licnost, no togas sekogas izleguva nekoj povreden!

Сега знам дека нисто незнам!

Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 21:01
Да де, ти.....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
bajaderam Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Ноември.2006
Поени: 178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bajaderam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2007 во 01:57
da za zal sum i jas mozebi vljuben vo pogresna licnost velam pogresna zatoa sto e zabraneta
ama ne zatoa sto sakam da ja iskoristam tuku navistina zatoa sto ja tretiram kako ljubov
ama sto da se pravi koga e zafatena toa e toaConfusedke mora da se ceka i da se nadevam  
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.