|
Може ли да се вљубиш во забранета личност |
Внеси реплика | страница <1 56789 31> |
Автор | |
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ups se misli na toa prethodno pisanoto - procitaj pa pisi |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
dalija
Група Регистриран: 10.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova moze da bide tesko.jas se najdov dva pati vo takva situacija.vo prviot slucaj bev navistina zatreskana vo tipot ali nemozev da imam nisto so nego zaradi toa sto negovata sestra proba da go rasturi brakot na mojata (se nadevam ke me svatite sto sakam so ova da kazam)i ednostavno takvata vrska bese neizvodliva.kako mozev da odam na pr.kaj nego i vo oci da ja poglednam licnosta koja se obide na sestra mi da i ja zede srekata i pritoa da bidam ramnodusna.NE.toa ne odi.ipak sestra mi mi bese i seuste mi e povazna od nego.nego go zaboraviv a taa prodolzi da me e sestra,a vo vtoriot slucaj..e zaradi tatkomu negov koj e eden od najgolemite mafijasi vo istocna makedonija i bugarija moite ne dozvolija da se spletkam so nego sto e mozebi i opravdano.za sreka i ednoto i dr.se sega zad mene i sega konecno od treta majka si ja najdov vistinskata sreka.te sakam gocence
|
|
te sakam goceeeeee
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ,ama tesko e ako e taa ljubov zabraneta ,a ti si luda po nego
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LUBOVTA NIKOJ NE MOZE DA JA ZABRANI AKO GO SAKAS LESNO E SE DRUGO
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e zabraneto e poslatko!Samoto custvo deka nesto krades pali
Sekako deka mozes ne samo da se zaljubis tuku i da zabegs...
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tugjoto e slatko, ama taa sladost e loso koga ke se pretvori vo nepodnosliva gorcina
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas mene mi se sluci da se vljubav vo eden clen na forumot, ama potoa doznav deka e zafaten, deka e vo brak i se otkazav od nego i sega go nema nesto na forumot, od damne ne se uklucil, moz i dete da si ima |
|
|
|
sm-game
Група Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe mona be.... nema dva zivoti be zlato....eden e...i toj e kratok... |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sm-game vo pravo si prijatele, samo ednash se zivee, ama jas se gledam da ne napravam nekoja greska u zivotot, za da nema posledici
i eve sega se mislam ke dojde li denot koga visitnski ke se vljubam u nekoj, posto vaka i da mi se simpaticni maskive, so niv mozam da bidam radi avantura, seuste ne sum go otkrila vistnskoto cuvstvo za ljubov vo mene i toa mnogu me zagrizuva |
|
|
|
sm-game
Група Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u slatkarnica e problem...ne davaat da probas...
a so deckive mislam nee problem... probuvaj...ce najdes... kako ce najdes ako ne baras... ubav, pameten, bogat...(toa se gleda) i bez da se potrudis... ama ostanatoto se probuva u krevet...kolku ti e vazno neznam? |
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
самото тоа шо вика забранета, значи да не си го пикаш носот кај што не му е место
има тоооолку незабранети цури, |
|
strurcence
Сениор Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da mozes da se zaljubis vo zabraneta licnost, no togas sekogas izleguva nekoj povreden! |
|
Сега знам дека нисто незнам!
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да де, ти.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
bajaderam
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da za zal sum i jas mozebi vljuben vo pogresna licnost velam pogresna zatoa sto e zabraneta
ama ne zatoa sto sakam da ja iskoristam tuku navistina zatoa sto ja tretiram kako ljubov
ama sto da se pravi koga e zafatena toa e toake mora da se ceka i da se nadevam
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |