|
Претплатникот не е достапен |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dodusa toa ne e tolku bitno......do kaj zastanavme?
|
|
kuliraj
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koa go cuam toa na simpatijata na mobilniot mislam deka ke umram
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GO ZNAM OVA OD ISKUSTVO " AKO PRETPLATNIKOT NE E DOSTAPEN TOGAS KE MORA DOMASNIOT DA E UKLUCEN"!!!!!
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
Makisheo
Нов член Регистриран: 16.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чиста класика, и потоа ке ти каже: Еј! па не е тоа што мислиш ти ке поверуваш и show must go on.! Барем да не беше говорен автомат, да е некој жив па да разбере какво е чувството кога ?„претпплатникот не е достапен“. Од целава работа добро е што така замислени истата порака ќе ја слушнеме на повеќе јазици, па бесплатно може да се научи некоја фраза.
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ponekogas tie misli se pojavuvaat so pravo i treba da im veruvas...ja mislev ke me zafrkne ama ne da se zafrknav i toa trouplo Изменето од ivancic - 20.Декември.2006 во 00:07 |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa privatnost e dosta golema rabota vo ovaa denesnica pa taka da imame nacini kako da se oslobodime privatno pa i telefonot da se iskluci nije toa na odmet u krajna destinacija :)
treba da se veruva da se saka ama i nekad davanje na ljubov vnimanie a ne e pobarano i da ne se saka mora da se resi nekako problemot
situacijata e mnogu vazna nego jas sto bladam
kaj sum sto sum sto e temava logoff stand by
togas porakata samo te spasuva ps :)
|
|
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
alergicna sum na:'pretplatnikot ne e dostapen'.a sto e temava?
|
|
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi e bitno samo moeto macence da mi e"dostaposano"24h na den-sto i vo princip e taka,a ako mu se sluci poradi"battery low"da se"odstaposa",a ne e doma da mi se javi od fiksen SEKOGAS mi se javuva od kaj nekoj drugar za da mi kaze kadeda go pobaram ako mi treba,taka da mnogu i ne mi znaci toa"PRETPLATNIKOT NE E DOSTAPEN"
|
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кубам коси...коа ке го слушнам гласот на таа претплатникот не е достапен...а за неа е достапен..кучка една
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто и викаш на име???????
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па не знам колку и фака мозокот
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pretplatnikot ne e dopstapen me sekjava na sea se javuvam na tel. i zafateno e
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПРЕСТАПНИКОТ НЕ Е ДОСТАПЕН!!!!!!!!!
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...koa ke se do-staposa ke vi se javi...chearsssss...hik...
|
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |