|
Постдипломски студии |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | ||
MIRKO
Нов член Регистриран: 25.Август.2005 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ah, Zbunet, Zbunet . . . I posle nisto!! Od mene samo edno golemo fala sto mozam da gi iskoristam tvojot post za da mozam da go zapocnam svojot. Srdecno blagodaram Temava e za postdiplomski studii, taka da, kako covek koj odamna ja zavrsi i taa govnarija vo zivotov, mozam da kazam deka od aspekt na toa dali se "isplakja" ili ne, odgovorot e sigurno NE. Od aspekt na toa dali stanuvas "popameten" i tuka imam dilema pa bi rekol deka NE zatoa sto da si imal dovolno pamet ne bi do napravil toa voopsto (imajci go vo predvit pogorekazanoto). Od aspekt na toa dali si naucil nesto povece od ona sto si go znael i tuka odgovorot e NE; veruvajte postdiplomskite studii se samo verifikacija na vasata ambicija no ne se steknuvanje na pogolemo znaenje. Hm, se prasuvate pa sto e forata so postdiplomskite?!? Osven sto eventualno izgledaat (ama samo izgledaat) "cool", ne vredat za kriv k*r. H'm zosto sum gi zavrsil?!? (mozebi nekoj od Vas ce se prasa) Eve go odgovorot: ne znaete kakvo gomno se dodeka ne go probate i uste beter ..... dodeka ne go izedete celo. Ete, toa e!! |
||
МОЈАТА Е ПОДОБРA . . . .
|
||
356829
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
примамливо.
|
||
,,ALEA JAHTA EST,,
|
||
mornar.
Нов член Регистриран: 21.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДА,
|
||
,,VO DRZAVA KAKO NASHAVA VISTINATA E TOLKU DRAGOCENA, TAKA SHTO SEKOGASH MORA DA BIDE VO PRIDRUZBA SO TLESNATA STRAZJA NA LAGATA,,
|
||
SOKOL-X
Група Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пожелно е,
|
||
,, IN VINO VERITAS ,,
|
||
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bi otisol na p.d studii vo nekoja zemja , vo koja so sigurnos t bi se priznavale magistraturite/doktoratite samo ne ovdeka vo Makedonija poradi zgolemenata korupcija i oligarhija.
|
||
мало дете
Сениор Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со оглед на финансиската состојба, највероватно во Македонија - Кирил и Методој
И кај нас има одлични професори |
||
Мало дете
|
||
LUPUS ET
Група Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
прозорец кон светот.
|
||
,,ODLUCHIV: CRIG BLIC,,
|
||
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас богами моите постдипломски студии (скопски) стократно сум ги наплатил.
|
||
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Парите и местото се проблем... желбата е тука, ако ја нема тогш ни не треба да се размислува.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
serdika
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
POstdiplomski da sekako
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗШ БЕ ВАКА НАПИША, А ЈАС БАШ САКАВ ДА СЕ ЗАПИШАМ. |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто да не вредат ?? јас би одела на највисоко можно ниво,... за образование,... не за пари,... за мое лично задоволство,... за да знам дека нешто сум постигнала.......
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДОДЕКа се искачиш до тоа највисоко ниво, треба да имаш еден куп трудови зад себе. А многу наши кои се искачиле до то највисоко ниво, како прв позначаен труд ја имаат дисертацијата. И полседен, за жал. |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме утепа еј! Јас сум на пола! Се шалам. Бев свесен за ова што го кажуваш уште пред да се запишам, затоа и не се запишав одма после дипломирање. Размислував некое (подолго) време! Абе ај, што те кошта ( неколку 000 €), а добиваш "лична сатисфакција", "повеќе ќе те ценат другите".... и уште многу друго Ај, ај, оптимистички, еден ден ќе го уновчиме тоа ќе видиш! |
||
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |