IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Постдипломски студии
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постдипломски студии

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5678>
Автор
Порака
MIRKO Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Август.2005
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MIRKO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 21:44
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

I so posle ? 

Ah, Zbunet, Zbunet . . .

I posle nisto!!
Od mene samo edno golemo fala sto mozam da gi iskoristam tvojot post za da mozam da go zapocnam svojot.
Srdecno blagodaram

Temava e za postdiplomski studii, taka da, kako covek koj odamna ja zavrsi i taa govnarija vo zivotov, mozam da kazam deka od aspekt na toa dali se "isplakja" ili ne, odgovorot e sigurno NE.

Od aspekt na toa dali stanuvas "popameten" i tuka imam dilema pa bi rekol deka NE zatoa sto da si imal dovolno pamet ne bi do napravil toa voopsto (imajci go vo predvit pogorekazanoto).

Od aspekt na toa dali si naucil nesto povece od ona sto si go znael i tuka odgovorot e NE; veruvajte postdiplomskite studii se samo verifikacija na vasata ambicija no ne se steknuvanje na pogolemo znaenje.

Hm, se prasuvate pa sto e forata so postdiplomskite?!?

Osven sto eventualno izgledaat (ama samo izgledaat) "cool", ne vredat za kriv k*r.

H'm zosto sum gi zavrsil?!?
(mozebi nekoj od Vas ce se prasa)

Eve go odgovorot: ne znaete kakvo gomno se dodeka ne go probate i uste beter ..... dodeka ne go izedete celo.

Ete, toa e!!

МОЈАТА Е ПОДОБРA . . . .

Кон врв
356829 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Септември.2007
Поени: 62
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 356829 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 20:32
примамливо.
,,ALEA JAHTA EST,,
Кон врв
mornar. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mornar. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2007 во 21:41
ДА,
,,VO DRZAVA KAKO NASHAVA VISTINATA E TOLKU DRAGOCENA, TAKA SHTO SEKOGASH MORA DA BIDE VO PRIDRUZBA SO TLESNATA STRAZJA NA LAGATA,,
Кон врв
SOKOL-X Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Септември.2007
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SOKOL-X Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2007 во 10:31
пожелно е,
,, IN VINO VERITAS ,,
Кон врв
sweet angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2007 во 22:48
Bi otisol na p.d studii vo nekoja zemja , vo koja so sigurnos t bi se priznavale magistraturite/doktoratite samo ne ovdeka vo Makedonija poradi zgolemenata korupcija i oligarhija.
Кон врв
мало дете Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај мало дете Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 19:40
Со оглед на финансиската состојба, највероватно во Македонија - Кирил и Методој
И кај нас има одлични професори
Мало дете
Кон врв
LUPUS ET Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Септември.2007
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LUPUS ET Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 18:19
прозорец кон светот.
,,ODLUCHIV: CRIG BLIC,,
Кон врв
Nee*amAnderskor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Ноември.2005
Локација: Canada
Поени: 291
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nee*amAnderskor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2007 во 18:10
Јас богами моите постдипломски студии (скопски) стократно сум ги наплатил.

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2007 во 18:30
Парите и местото се проблем... желбата е тука, ако ја нема тогш ни не треба да се размислува.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
serdika Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај serdika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 22:59
POstdiplomski da sekako
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 23:46
Originally posted by MIRKO MIRKO напиша:

I so posle ?

Ah, Zbunet, Zbunet . . .

I posle nisto!!
Od mene samo edno golemo fala sto mozam da gi iskoristam tvojot post za da mozam da go zapocnam svojot.
Srdecno blagodaram

Temava e za postdiplomski studii, taka da, kako covek koj odamna ja zavrsi i taa govnarija vo zivotov, mozam da kazam deka od aspekt na toa dali se "isplakja" ili ne, odgovorot e sigurno NE.

Od aspekt na toa dali stanuvas "popameten" i tuka imam dilema pa bi rekol deka NE zatoa sto da si imal dovolno pamet ne bi do napravil toa voopsto (imajci go vo predvit pogorekazanoto).

Od aspekt na toa dali si naucil nesto povece od ona sto si go znael i tuka odgovorot e NE; veruvajte postdiplomskite studii se samo verifikacija na vasata ambicija no ne se steknuvanje na pogolemo znaenje.

Osven sto eventualno izgledaat (ama samo izgledaat) "cool", ne vredat za kriv k*r.

Eve go odgovorot: ne znaete kakvo gomno se dodeka ne go probate i uste beter ..... dodeka ne go izedete celo.

Ete, toa e!!

ЗШ БЕ ВАКА НАПИША, А ЈАС БАШ САКАВ ДА СЕ ЗАПИШАМ.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:14
зошто да не вредат ?? збунетост јас би одела на највисоко можно ниво,... за образование,... не за пари,... за мое лично задоволство,... за да знам дека нешто сум постигнала.......трепкање
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 09:56
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

зошто да не вредат ?? збунетост јас би одела на највисоко можно ниво,... за образование,... не за пари,... за мое лично задоволство,... за да знам дека нешто сум постигнала.......трепкање

ДОДЕКа се искачиш до тоа највисоко ниво, треба да имаш еден куп трудови зад себе. А многу наши кои се искачиле до то највисоко ниво, како прв позначаен труд ја имаат дисертацијата. И полседен, за жал.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 15:09
Originally posted by MIRKO MIRKO напиша:

I so posle ? 

Ah, Zbunet, Zbunet . . .

I posle nisto!!
Srdecno blagodaram

Ete, toa e!!

Ме утепа еј!
Јас сум на пола!
Се шалам. Бев свесен за ова што го кажуваш уште пред да се запишам, затоа и не се запишав одма после дипломирање. Размислував некое (подолго) време!
Абе ај, што те кошта ( неколку 000 €), а добиваш "лична сатисфакција", "повеќе ќе те ценат другите".... и уште многу друго

Ај, ај, оптимистички, еден ден ќе го уновчиме тоа ќе видиш!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.