|
Турбо фолк бисери |
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Автор | |
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eве уште нешто што најдов на нет како турбо фолк бисери: @Moja mala nosi suknju mini,
ispod mini napisala skini,
moja mala nosi suknju maksi
ispod maksi napisala taksi!
@Kazi mala svoje muke, cica ima zlatne ruke! Nece cica tu da srlja, hoce samo da podrlja!
@Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi!
@Ti ode na zeleno, ja osta na crveno rastavi nas semafor!
@Hej, hej, konobaru donesi mi stok, hocu da se napijem da zaigram rok! битно рима има
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
@Nisam zgodan al sam neophodan, ko me proba želi me do groba...
@Neko vozi motor, neko vozi traktor, ja i moja mala motokultivator.
@Puši puši mala puši mala ti, ne dozvoli vatri da se ugasiiiii
@Ja sam mladic od pedeset ljeta, šta sam mator ništa mi ne smeta, sve me cure u mom selu jure, kaže majka da je zbog frizure
|
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Борци се боре, хероји гину,
од тебе нећу ништа на брзину.
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нисам мајстор да направим буре, ал сам мајстор да освајам цуре |
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дијагнозата...
и чакам дозата... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
*Ja ti kazem odlazi, pokido se lanac,
a ti ne razumes, ko da si Bosanac. *Suzama sam lepio tapete kad ti ode i odvede dete! *Kuce laje, a ja mislim ti si, otis'o si sarmu probo nisi! *Jedva cekam da sa'ranim majku, pa u kucu da dovedem Rajku! *Ja sam seljak veseljak, a u dusi tugu skrivam, sta cu jadan kraj Morave kad ne znam da plivam! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сувише је рано...
...праву љубав да пробамо
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Направи ми сина, под светлима казина, биче милионер,биче смрт за жене као ти за менее
Изменето од Командантица - 10.Октомври.2010 во 01:01 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лете паре , летим ја
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само једну недељу да ти гужвам постелу ...
Седам ночи , седам дана
бичеш милована
|
|
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Време е за нови бисери
- Nemoj da plačeš na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu. - Lažeš kao pas, gledaš me ko zver, stvarno nije fer. - Daj zagrli me, daj daj daj, vodoravno a i uspravnooooo - Ajde Jelo šmrći belo, pa nek vidi celo selo. |
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Mala leži tuku mitraljezi, ja ću na te, ne boj se granate!
- Oću kući da te vodim, ali ja sam izbjeglica nemam kuće bože bože zar ja tražim nemoguće? - Vetar duva kiša sipi a pod nama krevet škripi. - Jel te peku u daljini moje suze na haljini? - Skočit ću sa sedmoga sprata, rodila mi žena a ja nisam tata. - Moj se dragi u autu voza a ja jadna u šumi kod koza!!!! - Kažu nismo par zato što si podstanar? - Uz malu peć i radio svašta sam joj radio. - što na kafu zoveš mene kada nemaš samlevene! |
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- šta će meni venčanje i žena kad sa tuđom živim bez problema.
- Nećeš čak ni pasulj da mi skuvaš, a kamoli decu da mi čuvaš. - Da dogovor kuću gradi rek'o je nek'o, s tobom kako stvari stoje temelj je daleko.. - Skini skini košulju al nemoj brushalter ostavi bar nešto mala da pocepa panter. - Kuće laje a ja mislim ti si, otiš'o si sarmu probo nisi. - Ja te volim ja te obožavam, ja bih s tobom da se razmnožavam.!!!!!! - Ja sam dama visokog morala, zato svoju nikom nisam dala. епа толку засега |
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Alal vera mili moj, kad me stegneš joj joooј.
- OOOO, otpala ti ruka ako drugu takneš oko struka. - -Rodno mesto Banja Luka , jedem cevap s mnogo luka u Becu sam gastarbajter, u krevetu pravi fajter |
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |