IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Очи што урочуваат
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Очи што урочуваат

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789>
Автор
Порака
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2009 во 12:56
Очите, мускулите околу очите-погледнете го човекот со кого разговарате во очите и забележете ги пораките кои пристигнуваат од нив.
Погледот не лаже. Можеби нема незнам каква хорор приказна со детали во позадина но дефинитивно контактот со очи ви дава чувство што се случува таму „позади„ и дали е тоа во ред или не е.
Нема ништо мистериозно во целата работа туку се се одвива околу носителите на енергијата која се интрепретира на многу начини а се изразува или воспоставува контакт преку сетилата.
Животните инаку комуницираат на овој начин и веднаш воспоставуват правилна проценка на изразена енергија.
Мистеријата лежи во начинот на кој се доживува овој тип на енергија и луѓето кои кои ја рефлектираат.
Нејсе мислам и дека понекогаш си имаме работа со енергија која ни е непозната и „неземска„намигнување, малку „безбожна„
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2009 во 04:56
Ма.... во бестрага нека идат....таквите очи
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2009 во 17:13

Народно баење од урок - очи :................хипнотизиран

Уроци е болест со припаѓање......

Таа се добива кога некој човек има лоши очи и кога погледне некој убав предмет, било човек било животно и го урочува.

Вака се лекува: Земаат вода и болниот го измиваат три пати по лицето. Притоа го велат следново: „Ако е урочен од машко, да му пукне левото маде, ако е од женско да и пукне левата боска. И најпосле велат: „Да испукаат тие што го погледнаа болниот“. Тоа се бае на јајце што е скршено во паница. Ако јајцето образува меури како очи се работи за болест од уроци. Ако нема меури, тоа не е болест од уроци.............хипнотизиран

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2009 во 19:33

auuu strasna rabotaизненадувањеmi se ima slucenoтага
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2009 во 16:42
јас не верувам во овие работи
Кон врв
NaturalBlonde Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
Doll Domination

Регистриран: 20.Ноември.2009
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NaturalBlonde Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2009 во 09:06
Баш верувам во оваа работа, многу често ме фаќаа уроци уште како малечка, па и сега
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2009 во 14:21
Викаат дека како мала многу ме урочувале...
А се кажува, демек, убави деца само се урочувале...Од луѓе со сини очи...бабини деветини се тоа...јас лично не верувам...
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2009 во 17:02
Originally posted by tiggy_sparrow tiggy_sparrow напиша:

А се кажува, демек, убави деца само се урочувале...Од луѓе со сини очи...бабини деветини се тоа...јас лично не верувам...

конечно се сложуваме со нешо...
за мене велат дека уште ко сум се родил почнале да ме урочуваат ама ја не верувам.....
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2009 во 17:42
Originally posted by vlad0 vlad0 напиша:

за мене велат дека уште ко сум се родил почнале да ме урочуваат ама ја не верувам.....

Фино што се сложивме барем тукаголема%20насмевка
Да се надополнам, во врска со претходно напишаното...

Се вика дека секој човек имал урочлива и неурочлива ѕвезда...Колку ти била урочлива ѕвездата- толку си бил поубав, и обратноголема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2009 во 17:45

Originally posted by vlad0 vlad0 напиша:

Фино што се сложивме барем тукаголема%20насмевка
Да се надополнам, во врска со претходно напишаното...

Се вика дека секој човек имал урочлива и неурочлива ѕвезда...Колку ти била урочлива ѕвездата- толку си бил поубав, и обратноголема%20насмевка

првпат слушамзбунетостзбунетост
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2010 во 02:29
da ima i takvi,samo gospod e eden
Кон врв
Charmedgirl18 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2009
Поени: 868
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Charmedgirl18 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 13:15
појма немам за порано, а сега урочливи очи околу мене колку сакаш!само што не делуваат секогаш на мене, така како што се наменети да делувааат
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 19:27
Vaka bese koga se pocuvstvuvav urocen

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 19:38
Единствените очи каде те урочастват са или на девојката или на дечкото.Зависи кој што има.

Инаку нема очи кадеда урочаат.Дури и мачките среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.