|
Очи што урочуваат |
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Автор | |||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Очите, мускулите околу очите-погледнете го човекот со кого разговарате во очите и забележете ги пораките кои пристигнуваат од нив.
Погледот не лаже. Можеби нема незнам каква хорор приказна со детали во позадина но дефинитивно контактот со очи ви дава чувство што се случува таму „позади„ и дали е тоа во ред или не е.
Нема ништо мистериозно во целата работа туку се се одвива околу носителите на енергијата која се интрепретира на многу начини а се изразува или воспоставува контакт преку сетилата.
Животните инаку комуницираат на овој начин и веднаш воспоставуват правилна проценка на изразена енергија.
Мистеријата лежи во начинот на кој се доживува овој тип на енергија и луѓето кои кои ја рефлектираат.
Нејсе мислам и дека понекогаш си имаме работа со енергија која ни е непозната и „неземска„, малку „безбожна„
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ма.... во бестрага нека идат....таквите очи
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Народно баење од урок - очи :................ Уроци е болест со припаѓање...... Таа се добива кога
некој човек има лоши очи и кога погледне некој убав предмет, било човек
било животно и го урочува. Вака се лекува: Земаат вода и болниот го измиваат три пати по лицето. Притоа го велат следново: „Ако е урочен од машко, да му пукне левото маде, ако е од женско да и пукне левата боска. И најпосле велат: „Да испукаат тие што го погледнаа болниот“. Тоа се бае на јајце што е скршено во паница. Ако јајцето образува меури како очи се работи за болест од уроци. Ако нема меури, тоа не е болест од уроци............. |
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
auuu strasna rabotami se ima sluceno |
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас не верувам во овие работи
|
|||
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Баш верувам во оваа работа, многу често ме фаќаа уроци уште како малечка, па и сега
|
|||
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Викаат дека како мала многу ме урочувале...
А се кажува, демек, убави деца само се урочувале...Од луѓе со сини очи...бабини деветини се тоа...јас лично не верувам... |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
конечно се сложуваме со нешо... за мене велат дека уште ко сум се родил почнале да ме урочуваат ама ја не верувам..... |
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Фино што се сложивме барем тука Да се надополнам, во врска со претходно напишаното... Се вика дека секој човек имал урочлива и неурочлива ѕвезда...Колку ти била урочлива ѕвездата- толку си бил поубав, и обратно |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
првпат слушам |
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da ima i takvi,samo gospod e eden
|
|||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
појма немам за порано, а сега урочливи очи околу мене колку сакаш!само што не делуваат секогаш на мене, така како што се наменети да делувааат
|
|||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vaka bese koga se pocuvstvuvav urocen
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Единствените очи каде те урочастват са или на девојката или на дечкото.Зависи кој што има.
Инаку нема очи кадеда урочаат.Дури и мачките
|
|||
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |