|
Дали сте за пластична интервенција |
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Автор | |
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никако, освен во оправдани случаи каде освен естетски има и медицински индикации...
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
MaR
Нов член Регистриран: 17.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja licno sum za prirodno i ne bi napraela takvo nesto ama nemam nisto protiv toa ako nekoj smeta deka treba da naprae plasticna intervencija ondak ok negovo si e
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum za...iako sakam silikonski usni..mmmmm...ama doro e i vaka...naturale....
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze ako ima nekoj branici da lepi,mi go zakacile branikot na parking.imam zeleni kartoni .Ne za sebe vo sekoj slucaj,iako nisto protiv koj se resil za toa
Изменето од OrkaWhale - 02.Септември.2008 во 12:22 |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam potreba za nikakava plasticna operacija sega zasega..
Imam se sto treba i onaka,kako sto treba...
Изменето од Valerija - 09.Јули.2015 во 22:30 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ja "prirodno ubavata" Angejelina Jolie samo ako kaze ushte nekoj deka ne e pravena operacii |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ne sum za,osven ako mora poradi nekoi zdravstveni pricini ili nesto sl.megutoa sekoj ima pravo na svoja odluka,taka da dokolku nekoj smeta deka treba da napravi intervencija i ako smeta deka toa ke go napravi posreken bi go podrzala..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако некој мисли дека има недостаток кој со пластична операција би се санирал,зашто да не.Верувам дека ке биде посреќен и позадоволен од својот изгледа,а и повеќе ќе си се сака
|
|
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum mnogu protiv za toa zs sekoja zena ili sekoj maz e prirodno po ubav...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........jas sum ZA.......ako moze so plastiçna operacija da se ostrani nekoj nedostatok ili nekoj kompleks ,zosto da ne
Изменето од marija1000 - 29.Јануари.2009 во 13:00 |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam nishto protiv ako nekoj saka da si go koregira svojot izgled,no lichno jas ne bi napravila nishto na moevo telo.
|
|
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku i da prajs korekcija pak ke se ostaris i na krajot ke bidis grda stara baba plasticna intervencija e samo za calami
|
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj koj misli deka saka da si koregira neshto na svoeto telo ne sum protiv i da napravi
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |