IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс за 1000 000$ долари??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс за 1000 000$ долари??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 22>
Автор
Порака Обратен редослед
slide Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Регистриран: 29.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 01:37
nekoj choek i ponudil na curata na drug i toa pred nego 300 evra da i go fukne samo ednashka i im rekol:

"ja frlam 300 EVRA na zemja, curava tvoja posho mi se sviga mnogu, kleknue gi zima i nejzini se-kraj, ja sho uspejam da napraam za toa vreme moja rabota, vazno nema da izleze bez 300to-t-che od sobata a ti chekaj ja dole na recepcija u hotel"

...na toa se zamilsil dechkovo, i si rekol-ovoj e netachen skroz, mu se frlaat 300 EURA u bunar... arno ama teshko ja ubedil curata na toa, ali posho 3- stotkata bila primamliva suma ona prifatila, bashka i za "ljubav" na momakot, vlegle so fljan keshija u soba i posle saat vreme se siminja dole curava celata ozarena i rasperdushena i toa kosata i so ochinjata nanadvor sve

...tipov vidno naljuten i infrid nervozen zasho ja nemalo pola saat i vika

"mori k*rvo ni edna, ti se usladi da te opasha a"

tipkata pochnala da plache, i mu rekla

"SHO DA PRAAM BE GLUP NI EDEN SHO METERASHE TI DA VLEZAM U SOBATA...SVE PO 10-KI EURA MI GI FRLASHE NA ZEMJA, JA DOG GI SOBERAM SVE EEEEEEEEEE"

Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 22:43
Originally posted by slide slide напиша:

a za bez pari?

Toa e sekojdenevno, ne e interesno  плазењеплазењеплазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
slide Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Регистриран: 29.Јули.2008
Поени: 238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 22:38
a za bez pari?
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 22:24
Originally posted by *Aanniittaa* *Aanniittaa* напиша:

Dali bi prifatile seks za milion dolari??????-Vsusnost dali ima vistina vo toa deka ssekoj od nas ima cena????

sto mislete vie-cekam odgovori

konecno ja najdov temata среќа

edno kategoricno NE кул
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 14:36

legnuvam samo od zadovolstvo

gi nema tie pari sto bi me platile
ako jas ne sakamтрепкање
apce
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 08:37
ne mi treba 1.000.000 si iam se sto sakam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 01:17
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Znaci ispaga, znaes - zemas pari , ne znaes - nema pari, a i vo dvata slucai parnerot ima seks so nekojsi drug

Sekoe zadvolstvo se plaka..e sega vo nekoi slucai so pari a vo nekoi ima kompenzacija голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 00:41
Znaci ispaga, znaes - zemas pari , ne znaes - nema pari, a i vo dvata slucai parnerot ima seks so nekojsi drug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2008 во 21:21

Za tolku pari ic nemora ni da mi go vraka...neka si go cuvaплазењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2008 во 17:06
Zavisi i od negovata reakcija,ako nego voopshto ne mu prechi,neka mi plati taa pa kolku saka neka go zadrzi
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2008 во 17:02
e pa toa e eden od pogolemite problemi,ako ne i najgolem
inaku filmot e "NEPRISTOEN PREDLOG"....ima eden postar so sara gesika parker i ne mi teknuva na drugite akteri..
a ponoviot rimejk e so demi mur,vudi harelston i robert redford..
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2008 во 17:00
pa vidi...ne e mala cifra....збунетост
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2008 во 16:59
abe nikad nema
da bide isto posle toa!!!!za kolku sakas pari neka e
nema da bide isto
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2008 во 16:53
Mene mi e problem da ne mu se uarni pa da saka uste edna vecer...
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.