![]() |
|
Најубави љубовни пораки и изјави |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 40> |
Автор | |
BeStSeLeR ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poraka....
Mnogu te sakam
najmnogu mi sluzat tvoite sliki..Se plasat gluvcite od niv..Kiss ne pisi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Ako nekade postoi sjaj
togash e toj vo tvoite oci Ako nekade postoi bol togas toa e zivotot bez tebe... Ako e nekoj sakan na ovoj svet, veruvaj..toa si ti btw....Ovaa vi e dvojna tema treba da ja premestite, nisto ne pravite vaka se gubat predhodnite dadeni poraki na predhodnata tema. |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Боли глава можеш душо тука да се послужиш со љубовни пораки,.. Ако повторно ти треба помош слободно обрати се..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Seuste go sakam
iskreniot pogled vo tvoite oci Sakam mojata raka da te dopre tvojata sakam da ja osetam toplinata na tvoite usni na mojata.. sakam sakam da me sakash sakam da bidesh sakan sakam zatoa sto ljubovta moja e taa koja e rodena za tebe... Sakaj me.. |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
boli glava ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Uci za da ne rabotis,velese tatko mi.Ne baraj sovrsenstvo,zadovolise so kompromis,velese majka mi.
Lut sum ti:) So eden dopir na usnite skoro nedolzen, vecerta koga te isprakav doma,gi izbrisa site moi godini na dobro vospitanie. Beskompromisno rabotam za sovrseno da te ljubam! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Vo zabluda sum koga mislam ljubam-znaci poznavam.
Ti si stranec. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ako moite zborovi so godinite dobile sila i ubavina,ne baram izvinuvanje poradi toa!
![]() |
|
![]() |
|
Ti prakam poraka na kriljata od veterot
ne znam dali pominuvaat pokraj rajskite porti za da go pronajdat patot do tebe MOJ ANGELE |
|
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Te sakam ma glupacho edna
![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
..................snosti bese IZDRLIV, k'tu bivol!
Изменето од that's me - 26.Август.2006 во 01:23 |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Posakuvam barem edna tvoja misla da mi pripaga samo mene zatoa sto site moi misli ti pripagaat samo tebe...
|
|
|
|
![]() |
|
Kockar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Ubavi poraki ...covek moze mnogu da nauci od vas ...blagodaram za toa :) Inaku moite lubovni poraki nikogas ne gi kazuvam ..sekogas gi vpisuvam so baknezi, nezni dopiri ,pogledi i nasmevki vo srceto na sakanata ...zatoa sto znam deka tamu ke bidat vecno bez razlika na koj ...na kraj ke mu go podari svoeto od mene lubeno srce :)
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Me gledash, me terash da se nasmevnam, se plashish a sakash da ti se priblizam. Pushti nokta da te vodi kaj shto saka srceto. Moze ljubov ke se rodi ako bilo sudeno. Sakam da si moj/a barem vecerva, dzvezdi da lovam vo tvojata postela. Da te gushnam tolku silno kako nesto najskapo, da ti shepnam deka od srekja se place ednash vo zivotot. Te gledam i sakam da sme zaedno.
|
|
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Nasata ljubov e kako ikona, jas se molam pred nea, a ti ne ja poglednuvas.
Ljubovta nasa e kako sveka, jas ja palam, a ti ja gasnis.
Lici na cveke, jas go miluvam, a ti go gazis...
Najmnogu lici na moeto srce, jas go cuvam samo za tebe, A TI GO KRSIS...
![]() ![]() ![]() |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |