IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Акција “ПУЧ“ и бомбите на Заев
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Акција “ПУЧ“ и бомбите на Заев

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 69>
Автор
Порака
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2015 во 00:48
Good night and good luck to everyone.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2015 во 00:51
http://www.dokaz.mk/ekskluzivno-rezhimot-poludel-eden-portal-doznava-deka-denovive-dpmne-plakalo-i-po-10-000-evra-vo-kesh-za-izjava-za-provladin-medium-vo-koj-ke-se-pluka-zaev/

Мактел дознава дека овие денови насетувајки дека му се ближи крајот, режимот на Груевски не жали пари за да се спаси, па се давало и по 10 000 евра во кеш за секоја изјава и напад кон Заев на некој од режимските медиуми. Дури видовме дека донеле и експерти од Србија, на кои најверојатно им било платнео и хотелско сместување со вклучено јадење, пиење, шофер низ Скопје а им бил платен и патниот трошок за да дојдат до Скопје. Истите хонорари се давале и на некои од домашните експерти, јавни фаци. За оваа цел режимот досега потрошил неколку стотини илјади евра а биле спремени за таа намена да се потрошат еден милион евра. Со таа сума се плаќале и новинарите за дополнително залагање и труд, се плаќале и партиските активисти, се спремале активисти за протести, резрвирани се автобуси а се планираат и стандардните сендвичи и пијалоци. Дознаваме дека немало лимит на кеш доколку се потребни уште средства, едноставно Груевски решил да оди на се или ништо, на некои интелектуалци им се јавувал и лично и ги молел да излезат во негова одбрана. Ова само покажува до каде е очајот и паниката 

Изменето од laki_bu - 07.Февруари.2015 во 00:51
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2015 во 00:52
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Good night and good luck to everyone.

Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2015 во 01:18
Sega odam da si legnam , ....so povekje detali ..Utre намигнување
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2015 во 16:33
Ајде еве граждански сдруженија че ја бранат Македонија од вистината.Никој не се запрашал кои Македонци ќе ги бранат,или ќе си го бранат АРАМИЛАКОТ.
Па одиме еве денес на сите режимски тв-а,последно гледам удбатв-сителвизија,го емитува на големо шоуто на миленко,еден од големите Југословени,кои во таа држава уживаа секакви повластици,па тогаш се дрзнуваа да изигруваат божемни патриоти,во неговата емисија,како главен стручњак(не му се доволни овдешните продадени .еднаш за сдсм сега за бугарската дпмне),го вика лазар ристовски из србије,кој за непознавачите ,токму е аналитичар и соработник со службите на поранешен КОС и удба,и тие зборуваат за одбрана на Македонија,од кого 
од оние кои сакаат да ја изнесат вистината за Арамилакот.
Па луѓе ај што клрадат и лажат во ред,сакаат комоција,а дали се запрашале дали и другите сакаат пристоен живот да живеат овде,овој начин исто го правел Хитлер со неговата пропаганда.
Само евреите знаат какви хајки воделе против нив,а ги кажувале како најголеми непријатели на државата.
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2015 во 18:05
Само лупајте си се во гради...Кој каде си го ставил задникот под кирија.
Да ве потсетам и едните и другите "браќата" мудро си молчат.
Па како и што и да излезе се надевам во име на демократијата
ќе знаете да ја голтнете кнедлата која ни ја спремаат.

Но ајде го издржав Бране,ЉуБчо,Грујчо кој и што да е следно
не верувам нешто дека ќе ми смени...Впрочем сигурно мојот глас
нема за ниеден да отиде.

Него да си пратам ја од оние хот огласи на DMSAT којзнае може
таму ми е среќата.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2015 во 22:16
Ете како контра че пресудувале режимските доктори по шпиунажа,па и се фалат,
Автократија на дело
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6759
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2015 во 23:34
Bidete mazi, drzete se na temata. Ne si igrajte doktori bez granici...
Gorazd, smetaj se za opomenat!
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2015 во 23:37
Добро..и што значи ова видео???????
Мислам на тоа што ти го постираше Горазд?

Добро, се прашувам, дали е свесен некој од членовите и симпатизерите на опозицијата, што изјави Заев на видеото што се појави на ју туб???
Дали некој тежината на тоа инесеното тамо во видеото ја разбира, не ја разбира или ја разбира па се прави идиот, деген, малоумен или недоквакан?????????????

Мислам, дали е опозицијата свесна што тамо изјави Зоран Заев, што рече и потврди и што секој виде и слушна дека прозборе...дали сте свесни и разбирате што значи тоа????
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2015 во 00:19
 Откако владејачката ВМРО-ДПМНЕ побара истрага како видеото од средбата на Груевски и Заев се нашло на Јутјуб а потоа експресно и на Сител, со поддршка на Груевски се јави хрватската пејачка Северина.

– Знам како му е. И мене некој ми ги украде домашните виееа од спалната и потоа ги објави на интернет. Груевски видеата од својот кабинет решил да ги скрие на уште побезбедно место, под трибините на Градскиот стадион, но новинарите се кучиња, секаде ќе ти ги ископаат и ќе ти ги објават потоа без твое знаење и согласност – вели популарната Севе.

Таа вели дека внимателно го изгледала материјалот, но смета дека нејзиното е многу поатрактивно видео.

– Кај мене нема натсинхронизација, и ниедна сцена не е преснимувана. Ќе видиме сега што видеа ќе извади Заев, публиката сепак сака нешто малку помрсно од ова на Груевски – вели Севе.

Изменето од laki_bu - 08.Февруари.2015 во 00:21
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2015 во 00:36

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2015 во 00:45
..a sto ima da kaze Zaev,da ne zeza naprazno kako mnoguina dosega pa posle da ispadne golemo nisto?.
u stvari ako razmisli covek podlaboko i iskreno,stom se formiraat razno-razni zdruzenija,forumi,koalicii i dvizenja za podrska i spas na segasnata politika(vlast) vo koja se site tie na bilo koi nacin vmesani,mora da ima nesto.Im gori pod noze....ne e seedno,vakov basibuzlok nikade nema.Si ja brkaat muvata..ama kako sto veli Pero Burgijata....nema kade da begaat.I da pobegnat ke bidat najdeni.

broeni denovi sporo pominuvaat.смеење
..uste 24 h.чекање
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2015 во 02:17
Originally posted by fiks fiks напиша:

Добро..и што значи ова видео???????
Мислам на тоа што ти го постираше Горазд?

Добро, се прашувам, дали е свесен некој од членовите и симпатизерите на опозицијата, што изјави Заев на видеото што се појави на ју туб???
Дали некој тежината на тоа инесеното тамо во видеото ја разбира, не ја разбира или ја разбира па се прави идиот, деген, малоумен или недоквакан?????????????

Мислам, дали е опозицијата свесна што тамо изјави Зоран Заев, што рече и потврди и што секој виде и слушна дека прозборе...дали сте свесни и разбирате што значи тоа????

Јас многу убаво знам што постирав и колку е тоа прикажано баш со онаа намера како што сака шпиунот латас да го претстави.
Проблемот е во тоа што почнувате да се палите и да навредувате,а гледам дека се држите администартивно и цензурирате како ќе посакате.
За твоја информација шпиунот латас некој многу добро го знае кој е и што прави во ситуацијава и не мора околу тоа да има нервози.
Што се однесува до маркирање на опозицијата,за вас од власта кои се правите екстра паметни, дали опозиција е само сдсм или се што претставува разум,а мисли спротивно од вас.
Од каде знаеш ТИ дали јас припаѓам на некоја партија или имам свое мислење кое е различно од вашето,а пак за разлика од оние кои се појавуваат по разни видеа,немаат трунка чест и како полтрони  ја поддржуваат оваа режимска власт,а наводно сакаат да ја бранат Македонија.
За таквите како нив и како сите од тој ранг,би констатирал и би поставил прашање.
Многу лесно е да ја браните Македонија кога се е слободно и има државност која е остварена од некој кој пострадал за незе и каде бевте кога требаше навистина да браните ,пред 22 години,кога се формираше ВМРО-ДПМНЕ,кога се формираше независна Македонија,(кога УДБА ги следеше тие Македонци)премиерот се криеше во Прилеп,кај миле,а останатите беа кој во Партија на Југословените,Кој во Лига за демократија или Либерална партија или пак сдсм,кој беше осниван од Петар Гошев.
И нешто кое беше селективно цензурирано,а разумниот свет гледа за вистински начин на создавање на демократија би го посочил и ова мислење.
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
Кон врв
Radijator Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Radijator Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2015 во 06:31
Odnapred se izvinuvam za mojot recnik.

Ama Latas e NAJGOLEMOTO GOMNO vo Makedonija. Negovite vesti ne se vesti tuku nametnuvanje na licni TEZI i seenje na gnev.

Strasno !!!
Just because i see the world with my own eyes, that doesn't make me a sinner !!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 69>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.