|
Дали ви значат модните брендови? |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama bash,...ich!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Мигаре Тактика
Група Регистриран: 30.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be ich,,,ne lazhi sega...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
voopsto ne
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не воопшто.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ич.
Тие се статусен “симбол“ на искомплексираните души. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе на сите ништо не им значат. а, ако земе човек да ве претресе ке ви најде еден куп брендови за носенје.
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова не ти требало
Брендот со себе носи гаранција за квалитет .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секогаш кога сум во можност,порано многу повеќе купував брендови.
Поради својот квалитет се на некој начин трајна инвестиција . Имам работи од Versace,Pedro Miralles,Morgan,Victoria Secret itn...... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е види вака, чика Зен,
брендот навистина гарантира квалитет, не е исто нели да се купи на пример Gucci облека или Guci-кинеска имитација, и слично. Но, она што сакам да кажам е дека вистинскиот љубител на квалитетот, верувај, ќе ја скине модната ознака и нема да ја истакнува, а сепак сите ќе знаат дека носи нешто боли глава, зашто квалитетот неможе да се сокрие. А сељакот, е сељакот ќе најде начин да ја истакне ознаката па макар била и на опачината. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Апсолутно си во право..да, брендот до некаде нормално гарантира квалитет,ама кај нас за жал повеќето луѓе кои можат да си дозволат да купат нешто брендирано го кулпуваат со цел да искочат низ град и цел народ да ги гледа шо купиле,а не да уживаат во квалитетот на парчето што е купено..за жал кај нас така е сеуште.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ми е битно дали е бренд или не, битно ми е да го носам она што јас го сакам и мислам дека ми стои убаво, а истите работи што ги нудат брендовите можеш да ги најдеш насекаде, единствен бренд на кој сум му верен е Converse кога се работи за обувки
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми е важно да е звучно името ама ми е важен квалитетот на она што го носам.Квалитетот е скап-факт. Немам ништо против брендовите, но не сум луда по нив. И реално не можам да си дозволам да носам некои топ дизајнерски имиња а дозволиви секојдневни брендови адидас, лакоста ти реков-ми рече сите ги носат и не ги сметам за статусен симбол воопшто, туку како знак за докажан квалитет.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi znacele koga bi imal dovolno da si gi priustam ..... vaka i ne se mnogu vazni ... najvazno da ne odam gol i bos
|
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |