|
Серии |
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GRAU S ANATOMY
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS VO :Dr. Derek Shepherd |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prison break
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Роде че се опет вратити.......... Закон ми се....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
ange
Група Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum zensko ama i pokraj toa sum zaljubena vo izzie stevens lele kolku e slatka kako agelce
ne ne mi se sviga glumicata ama nekako podobar par mi se se george otkolku so aleks iako george vo privatniot zivot e gay ej znam deka dr burk ke go izbrkaat od serijata ama moze li nekoj sto znae da mi kaze so kogo ke bide togas kristina kisssss |
|
ange
Група Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-friends
-gray's anatomy -everybody loves raymond -will and grace -the o.c. -dr. haus -charmed -saturday night live -in living colors lele ima mnogu ama ako mi tekne uste nekoja ke pisam |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CSI - Las Vegas #1
CSI - Miami CSI - NY Grey's anatomy Dr. House One Tree Hill The 4400 24 Heroes Изменето од Evenstar - 27.Февруари.2008 во 11:09 |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tukusto ja odgledav petata epizoda od cetvrtata sezona na LOST.Karakterot Dezmond Humes vo epicentarot na zbidnuvanjata;patuvanje niz vreme,Penelopi Vitmor,telefonski broj,Said,brod,krvarenje od nos kad predznak na smrtta, itn. da ne otkrivam koj ne gledal. Eden zbor e dovolen-FANTASTICNO !!! Dali nekoj gi ima site epizodi od cetvrtata sezona??
Cetvrtata sezona e daaaaleku podobra od tretata,gi nadmina site moi ocekuvanja,no seuste bez odgovor:sto e crniot oblak na ostrovot ?? |
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нина не давај се
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Startrek-site (Voyager,Enterprise,Deep space nine,Next generations,Original series)
-Lost -Dr.House -Grey's anathomy -Numbers -Crossing Jordan..... Изменето од star - 08.Март.2008 во 21:37 |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Serija koja sto navistina na vremeto bese popularna Beverly Hills 90210
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас кога ќе начекам случајно ги гледам овие забавниве со глупости ...си се расположувам
а инаку најмногу ја сакам Седмо Небо..па ако знаете некаде кај би можела да си купам цедина со неа или кај да ја најдам ќе ви бидам баш мн благодарна...зошто мн ми е реална,поучна,.. |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |