IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - A1 под полициска опсада??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

A1 под полициска опсада??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 56>
Автор
Порака
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:41
ООООО БОЖЕ БОЖЕ, НИ ДОЈДЕ МИЛОШЕВИЧ НА ГЛАВА не
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:42
Јади бурекот...сега ќе објаснува...демократии????плазење
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:43
Originally posted by gazela gazela напиша:

aj da  ne brzame i shirime  dezinformacii....aj ke pochekame na mtv ili sitel vesti...........tamu ke ni ja kazat  vistinata намигнување

ОБАВЕЗНО, ДА, ЛАТАС ЌЕ ЈА КАЖЕ ,,ПРАВАТА ВИСТИНА,,
(КОЈА ЗАВИСИ ОД ВИСИНАТА НА УПЛАТАТА) не

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2010 во 00:25
Кон врв
pmmladen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pmmladen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:43
Kako ne i e sram na novinarkava da laze deka bila tepana....kaj se modricite, krvta, skrseniot zab ?

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2010 во 00:25
Кон врв
WORHOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 324
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:44
...СО ДУША ГО ЧЕКАМ ЈАНКО...ЈА ОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ...ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА ПОЧНИ „ДА ЈАДИ БУРЕК“ И ДА МИ СЕ РАЗЈАСНИ...САМО ПО МОЖНОСТ ГРУЈО ИЛИ ЛАТАС...ИЛИ НАЈДОБРО МИЛЕНКО ДА МУ БИДИ ГОСТИН И ТАКА ЗАЕДНИЧКИ ДА НИ ОБЈАСНАТ....ХЕХЕХЕХЕХ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:44
Originally posted by pmmladen pmmladen напиша:

Kako ne i e sram na novinarkava da laze deka bila tepana....kaj se modricite, krvta, skrseniot zab ?

ТИ БРАТКО НИ ТОГАШ НЕМА ДА ВЕРУВАШ
ЌЕ РЕЧЕШ СЕ ШМИНКАЛА не

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2010 во 00:26
Кон врв
DragancoLeskoec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2009
Поени: 984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:45
Ништо чудно нема, УЈП си влезе да врши инспекција.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:45
Шо к** бара толкава толпа полицајци ????Ќе ја освојуваат А1 телевизија???Багабонтурија...која знае само за диктаторски методи и ништо повеќе....Срамота ...ја избламираа Македонија...плазењеплазењеплазење
Кон врв
pmmladen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pmmladen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:46
Originally posted by pmmladen pmmladen напиша:

Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

ТИ БРАТКО НИ ТОГАШ НЕМА ДА ВЕРУВАШ
ЌЕ РЕЧЕШ СЕ ШМИНКАЛА не

ne me uci nikoj...znam jas da gledam so svoi oci i da mislam so svoja glava...

Изменето од Анастеа - 26.Ноември.2010 во 00:30
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:46

A1 ne e pod opsada, tuku nekoi firmi koi rabotele nezakonski  se na istata adresa .

Bilo pobarano policiska pridruzba od UJP za kontrola na tie firmi , a A1 ispanicija deka se napadnati .

Ajde decki, razotidete se doma ... ostavete go zakonot da si ja vrsi rabotata.

P.S. Ova go ima samo vo Makedonija so vakva glupava opozicija ( neka mi prostat clenovite na opozicijata ) koja vide sansa za prevrat  sakajki da  manipulira so narodot i da pravi buk*restansko scenario samo za da se vrati na vlast изненадување

A bre, epa  opozicijo ....

Ne znam sto da kazam povekje...не%20знам
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
WORHOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 324
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:46
Originally posted by DragancoLeskoec DragancoLeskoec напиша:

..ДА БЕ ЧИСТО Е....И ДОМА СЕГА ДА МИ ДОЈДЕ Е О.К....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:46

НИШТО НЕМА ЧУДНО - ВО СЕКОЈА ЕВРОПСКА ДЕМОКРАТСКА ДРЖАВА ПОЛИЦИЈАТА ТЕПА НОВИНАРИ не
Кон врв
DragancoLeskoec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2009
Поени: 984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:47
Originally posted by marsovec marsovec напиша:

Шо к** бара толкава толпа полицајци ????Ќе ја освојуваат А1 телевизија???Багабонтурија...која знае само за диктаторски методи и ништо повеќе....Срамота ...ја избламираа Македонија...плазењеплазењеплазење

Кажа Иво Котески, инспекцијата била стопирана да си ја изврши работата веќе 8 месеци па полицијата морала да интервенира.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2010 во 21:47

Вршат инспекција ноќе...со толпа полицајци и блокада на телевизија???плазењеплазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 56>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,160 секунди.