![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 525> |
Автор | |
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
испеј лаурче: día, día a día
![]() |
|
![]() |
|
leontina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
![]() ![]() Изменето од leontina |
|
![]() |
|
laura ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 193 |
Eve pejam DIAAAAAA,DIAAA a dia.... eso Eres |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
SOLO ERES!!! |
|
![]() |
|
leontina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
aaaaaaaa espanol..............eso es muy bien...... |
|
![]() |
|
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
била је тако гадна и бубуљичава
а ја сам био мртав пијан..... ( панк верзија на "била је тако лјепа") ![]() |
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
![]() |
|
Boy, your always teasin... I think you best be leavin... Why you gotta drive me crazy! |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Don't think twice before you listen to your heart
Follow the trace for a new start |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
I know how I feel when I'm around you, I don't know how I feel when I'm around you...-system of a down -roulette |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Found myself today
Oh I found myself and ran away |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
za tebe bila sam jaaaaaaaaaa...u gradu drolja poslednaaaaaaaa( neznam od koj e ama postoi)
|
|
![]() |
|
Sometimes all I need is the air that I breathe, and to love you..... |
|
![]() |
|
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sm
|
|
![]() |
|
мене ми се смешкаш lioness?
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |