|
МИТИНГ на СДСМ на 27-ми Јуни |
Внеси реплика | страница <1 56789 26> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Miting?
Vo red ako smetaat deka treba, ako mislat deka moze da go animiraat clenstvoto neka. Prasanje e kolku narodot vo Makedonija veke veruva vo mitinzi, sobiranki,paroli??? Licen stav moj e deka dokolku partiite (SDSM ili VMRO) ostavat na dobrovolno sobiranje ke se izdishat kolku malku lugje ke im dojdat.Euforijata od deveesetite splasna koga masovno se odese na mitinzi. Togash lugjeto veruvaa . Sega veke ne. Ja uznaa vistinata deka vo Makedonija uste dolgo moticeto na politicarite ke si kopa na kaj niv i nivnata familija. Nikoj ne saka poveke da slusa (osven onie koi moraat po direktiva) deka drugiot e vinoven za sostojbata. Ne gospoda politicari-site podednakvo snosite odgovornost. Zatoa MITING- ne fala. Pomila mi e senkata od slusanjeto pprazni vetuvanja i osudi. |
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
митинг ајде да се собериме многу и да им кажема на цела македонска јавност дека 8 март не е празник на жената не го и на мајката и дека ние жените не ги делиме по пол. СДСМ
Изменето од bingo - 18.Јуни.2010 во 12:30 |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Митинг или собир ...како сакаат нека го крстат...
..Се гледа ..колкав рејтинг имаат .... па таков ќе биде....
....митингот....собирот ....ли ....!!!
Овој пат нивниот лидер ќе свати дека местото не му е во
политиката и дека не е веќе ни тој ни неговата партија...
....популарен..... како ...некогаш ......
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не цени коња кога ниси јахала. Колку и колкава е подршката може приближно да се процени од одзивот на граѓаните и покрај стравот од Големото Уво и Големиот Брат. |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Може да сум ја утнала темата ....
не знаев дека за ...коњи ... е муабетот .........
Колкава е поддршката ...знаеме ... 1 + 2 ..пратеници
ако во моментов се одржат избори ...
а рејтингот на лидерот исто така за 1 % повисок.....
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Им се чудам на сите "контраши" што толку имаат страв од митингот, ако сметаат дека е толку безначаен, со пропаднат лидер на пропадната партија.... Зашто не се против кога нивната партија слави по некој јубилеј на секои два месеци, а сега дигнаа ука-бука до небо.... Не мора да си психолог за да ги сфатиш....стравот, фобијата, паниката е длабоко вкоренета во нивната потсвест....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Она кога реков коњи не мислев само по пол мислам дека може да се упрости она....и ...за кобили важи...
Но сетне...требе секој да се види што е и каков е.Еве словенциве скијачи но ...еве ги водат 2-0 против Американците.Чао почна второ полувреме се видиме потоа. |
|
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Стравот ..фобијата...што не можат да преживеат и да се
снајдат во надворешниот свет..а да не се на власт... е она што
сега ги одликува опозиционерите...
... Паниката кој што е длабоко вкоренета во нивната потсвет...
е она што ги тера да прават непромислени потези...да свикуваат
..митинг... на кој очајнички ќе повикуваат да се сруши власта....
..за по секоја цена дојдат тие ...оти во нив е спасот ....
при тоа неможејќи да се помират со тоа ...да не успеат да го ..продадат ... и она единственото свето во оваа земја.....
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Митинг на опозициона партија е нешто многу нормално и вообичаено насекаде во светот....незнам зошто толку возбуда заради тоа....
Треба да се возбудите кога власта организира митинзи и штрајкови...е тоа е веќе одлика на сите оние особини што ги наведов претходно...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Власта организира контра протести и протести пред седиштето на опозицијата.Е тоа е одлика на некои тоталитарни држави но пред скоро сто години.Да се организира државен апарат по таква никаква опозиција ( како што вели власта). Инаку нормално за вакви состојби во било која држава е да се организира опозицијата и да и прати порака на власта.Што има тука чудно?Тоа е така во целиот свет, па овде секојдневно имавме протести и валкања по улиците и нивно затварање, па никој не замеруваше за тоа ( кога денешнава власт беше опозиција).Можеби сега оние кои легнуваа на асвалтот а сега директори или вработени, се јавуваат имајќи за враќање на власта. Луѓе демократски е да се даде свое мислење за состојбите...недемократски е да се организираат од власта контра митинзи со намера за физички пресметки и судири...а и тоа овие демокративе го знаат. Изменето од marsovec - 18.Јуни.2010 во 19:15 |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Објаснениево држи вода. Конструктивна опозиција е коректив за работата на владата - секаде во светот. Кај нас некако се се сведуваше на шпекулација и препукување. Сега ке видиме каде се и каде ќе бидат-и едните и другите.
Најавениот протестен митинг на најголемата опозициска партија пред владата идната недела ќе го покаже првичното расположение на граѓаните за нови предвремени избори, проценуваат аналитичарите. СДСМ со митинг ќе си ја проверува силата |
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не ги бива, народот треба да знае и да се доорганизира, белким некој го бива.Но да почекаме.
|
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3 дена не сум спиел... 3 x 3 деноноќија чувствувам страв... фобија... паника... не знаев што ми е... и пред да одам кај матичната ми моја... ај на форум... кога читам... тоа што читам... а бе СДСМ митинг прави на 27-ми овој месец... еееејјј... ете од што ми било.... Изменето од којсумјас - 19.Јуни.2010 во 18:18 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
miting- sredba
kje si se soberat i kje se sretnat tie so im e krivo deka ne mozat da uzivaat kako sto uzivaa 12 godini so del od narod za koj mislat deka kje im pomogne da se vrataT i pak da uzivaat 12 drugi godini ama fintata e deka toa moze da se ostvari ako toj del e povekje od 50% kako da e.. sekoja sredba e dobra neka si se sretnaat i neka se prebrojat KOJ ZNAE DA IGRA BILIJARD ZNAE DEKA NE SITE TOPCINJA SE UDARAAT SO ISTA SILA I NA IST NACIN Изменето од anakin - 19.Јуни.2010 во 18:23 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |