|
Со која рака пишувате-Лева V.S Десна |
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Автор | |
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Деснак
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
деснаа
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лева... све правам со лева...
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лева...по дома ме викаат ЛеФке
Изменето од sanja-a - 28.Јуни.2010 во 22:32 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa so dvete pishuvam
ma mnogu se nerviraam koga gledam nekoj kako choka so edina edna po tastaturata |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Коа бев мала, можев и со двете да пишувам. Бабите глупи од комшии ме тераа да пишувам со десна (и можам, ама тоа му доџе као неки шљакопис) ама ја ги заебав и продолжив да пишувам со лева. Со десна сум приметила, некако боље фаци цртам, поготово оние манга с..ња. Ипак се сматрам себеси за левак, пошо поголемиот дел од времето со лева пишувам.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Десна
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
TheHacker
Сениор I see you! Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со двете, кај се видело на тастатура да пишуваш со една xD
а бидејќи јас не користам хартија со двете дефинитивно xD |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
desnak sum ali mozam i so leva ma da pisuvam mnogu posporo
a na tastaura koa pisam vest sum so dvete podednakvo |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
desna
|
|
CuciTo
Сениор Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... десна
|
|
★ Мајка го прашува синчето:
– Кажи ѝ на мама, како прави кучето? – Ав, ав. – А мачето? – Мјау, мјау. – А како прави глувчето? – Клик, клик. ★ |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum levucar.....
pocnav so leva da pisuvam i na uciliste kako mala so sila me teraa da pisuvam so desna.....pa sega mozam i so dvete ama ostanav so desna da pisuvam.....inaku so levata funkcioniram povise... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со десна, мене никој не ме тераше со лева да пишувам, така што си останав со десна...
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |