|
Г - Точка |
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прочитај ги правилата на форумот и придржувај се кон нив:
На корисниците на ИДИВИДИ форумот не им е дозволено:
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па нормално .......... цела ноќ на тоа “ работела “
|
||
Kire I Anita11
Нов член Регистриран: 16.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova nekoja nova verzija e Г tocka mora da se isproba ama kako kuznej ............ i kuznej so ke ispadni
|
||
Ja Sakam ANITA11 sonceto moee kissssssssssssssssssssss mwaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас ништо не ги разбрав овие двајца |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе испадне дека барајќи е Г точката , нашле црна рупа .........
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како и да е на Кире му се посреќило
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
доколку нашол нешто па макар и рупа .............
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kakva tochka ve spopala?!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ШКЉ ................
|
||
Akasha
Нов член Регистриран: 08.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EVE I EDNO MISLENJE OD MENE, JAS KAKO DEVOJKA SAKAM DA SE IZJASNAM VO ODNOS NA POSTOENJETO NA TAA G-TOCKA PO KOJA TOLKU LUDUVATE
NEMA DA SE ZAMARAM SO FAKTI ZA POSTOENJE, T.E. NEPOSTOENJE NA ISTATA, NO VO SEKOJ SLUCAJ SMETAM DEKA POSTOI NEKADE I DEKA KAJ SEKOJA ZENA E RAZLICNO POSTAVENA, NIE ZENITE SME KOMPLICIRANI SUSTESTVA SMETAM DEKA NE E POTREBNO DA SE TRAGA PO NEA ZASTO CELIOT CIN SE NASOCUVA KON BARANJETO NAMESTO KON UZIVANJETO, DOKOLKU I DVAJCATA PARTNERI DOVOLNO UZIVAAT VO CINOT NA VODENJE LJUBOV TOGAS TOA E DOVOLNO STIMULIRACKO PA NEMA POTREBA OD BARANJE NA G-TOCKA PATEM JAS ZNAM DEKA JA IMAM I KADE MI E KOGA ZENATA SAKA DA IMA CELOSNA SATISFAKCIJA TAA ZNAE KAKO DA MU SOOPSTI NA PARTNEROT KAKO DA JA ZADOVOLI, BIDEJKI SITE (I MAZITE I ZENITE) SME UNIKATNI SAMI ZA SEBE, NE VERUVAM DEKA ONA STO MENE MI SE DOPAGA KE GO KAZE I NEKOJ DRUGA I OBRATNO. SPORED MENE G-TOCKATA NE E SAMO EDNA TOCKA TUKU E MESTO NA KOE STIMULACIJATA E NAJGOLEMA, TOA POSLE SE POVRZUVA SO FORMATA I GOLEMINATA NA PENISOT OD PARTNEROT, NIVNOTO PRILAGODUVANJE (MISLAM NA PRILAGODUVANJETO NA PENISOT I VAGINATA) ITN. REKOV VEKE DEKA NEMA DA OBJASNUVAM PREMNOGU DETALNO, SAMO KE VE ZAMARAM |
||
GODISNOWHERE
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
барам...
барааамм.... кај ја има... кај ја нема... ама ќе да е измислица на оние кои можат да се наречат нимфо... ууууупппсс... |
||
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima mnogu erogeni tocki kaj zenite, nije samo G tocka...
Ima posilni tocki od g tockava garant! Zeni se nepregledno prostranstvo! |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
токму така ........ кај некои Г точката е понадвор од колку што се мисли .......... некои Г точката е имаат на врвот од клиторисот ......
доволно е само да го почувствуваат јазикот на него па да се разоткријат каде им се наоѓа ......... Г - точката ........ блазе си им на новопечените кои допрва ќе треба да се бават со истражување на женските пространства .......... Изменето од МАРШАЛ - 22.Април.2010 во 22:03 |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Новопечените сопрузи не ќе имаат мака судејќи по своите искусни млади невестички за кои оваа работа е одамна истражена...
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |