![]() |
|
- 1001 Ноќ - Помогнете =( ! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 22> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
drugo anitce so te zanima prasaj aj
![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
fusun koja sto posle ke si najde shvaler...
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Жал ми падна за Али Кемал, па човекот што е крив што се вљубил во Џансел, колку само го сака таа, покрај таква џангризава жена како Фисун...што е крив, ете и добар татко е...
Него, за Онур...вчера си гледам, ама никако раат. Се некој тогаш јаде, прешетува пред телевизор, прашува нешто...И кога на крај подвикнав, маж ми рече: “Што си запнала па ти со овој Онур, види какви му се очите, сигурно има проблеми со тироидната жлезда.“ ![]() И да...подалеку од Онур ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
ee neeee so si mislite vie, ![]() ![]() ucitelot na kerkite ke go fate........fusun budala e doma da dreme i da s ekara samo so site ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..ne za toa,zena kako zena,mioslev za ovoj komenatar postiran od Bijonse....
1. Ако жената има мала уста и кратки прсти, ќе има мала кратка вагина. Ако прстите не одговараат на тој опис, посматрајте ја само устата.......
...Fusun....grrrrr...mi se gadi od nea!
|
|
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Во принцип устата навистина е некаков показател и за карактерни особини, луѓе со тенки усни особено оние како со нож зарезани се ложи и шкрти,сто пати сме се увериле дека е така, а ова со анатомијава не го знаев ама веројатно е така...
А за мажот мислам, ако има долги прсти и складни усни, што значи тоа? |
|
|
|
![]() |
|
...deka e non-stop na FORUM!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dan4o ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
U krajna epizoda ce treba sekerezad da se zema so starec i ce vleze can so onur i cerkata na onur
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Абе што знам за Бену, се заљубила у погрешен човек, а со сила љубов нема.
|
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
![]() Шехерезада и Онур, Bergüzar Korel и Halit Ergenç, во август оваа година ја крунисале својата врска со гламурозна венчавка на која присуствувале 350 гости, меѓу кои и актерите од сетот на Илјада и една ноќ. Гостите изјавиле дека Bergüzar Korel била толку возбудена и пресреќна, што кога ја прашале дали го зема Halit за сопруг, таа гласно извикала ДА!
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
![]() ![]() 27 000 обожаватели на социјалната мрежа Facebook.
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
Момче Македонче ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Шпанска приказна, турски глумци кои „зборуваат“ на македонски.
Серијава не е ништо посебно, веќе видено. Не ми е јасно до кога нашиве телевизии ќе даваат мизерни серии, гледам нонстоп хрватски, турски или шпански сапуници се вртат по тв каналиве ![]() ![]() |
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |