|
Што готвиме денес? |
Внеси реплика | страница <1 56789 63> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e denes mi ostaija jas da gotvam poso moite se zafateni na prasanjeto sto ke rucame dobiv-smisli nesto nie ne mozeme denes mestime nadvor...
sea se mislam dali da im praam od taa mojata letna musaka, ili pak da svrtam nekoe rizoto, skolki ili panga... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
летна манџа, она со пипер и патлиџан и јајца, сирење
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poubavo amin za letno vreme
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да убаво е, едноставно а вкусно.
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i najbitno-lesno
|
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes voopsto nemam zelba za gotvenje.... Resiv posle 5 meseci da se omrsam i jas, i ke kupam gotovo pilesko meso...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас ќе пржам пипер со јајца... пиперот онака на покрупно сечкан, па откако ќе се испржи само ќе го полеам со матени јајца...
па со тоа салатка од патлиџан со ситно сецкан кромид, покрупни коцки сирење и црни маслинки залеана со неколку капки маслиново масло и зачинета со копар и оригано...мхм,мхм,мхм |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа ај и јас сирењето така ќе го спремам, како грчка салата
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zal ne jadam piper taka da vo letnite mandji samo domat od sise mi odi .....
|
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маро, обавезно стави му и сосема малку оригано и копар( ако ти се наоѓа), па маслото одозгора само накапи го... шмек невиден му даваат зачините на сиренцето |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Biba a sushen pashkanat moze
|
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум ставала досега пашканат во суви јадења... некако повеќе го сакам оригиналниот вкус , во случајов, вкусот на пиперот и патлиџанот. Пашканатот ми има интензивен вкус, па мислам дека ќе преовладува во јадењето...Не знам мило, пробај па кажи, нема да погрешиш |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas ko ke praam ke probam. jas vcera vo zamena na kocka supa vo rizoto staviv, sushen bosilok, ruzmarin, i sushen pashkanat.....mislam deka nema potreba da vi kazam kako ispadna osobeno deka obozavam premnogu zacin vo rizototo ova mi bese navistina fantasticno...
|
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
grill pilesko so pekarski kompiri.... odlukata e donesena... po mnogubrojni prepiranja...
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 63> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |