IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Голи Вести
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Голи Вести

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789>
Прашање: Голи Вести - оценка
Одговор Гласови Статистика
20 [32,26%]
5 [8,06%]
4 [6,45%]
4 [6,45%]
29 [46,77%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
abracadabra Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај abracadabra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2009 во 16:58
После толку време конечно ја видов пред некој ден и...ЛЕЛЕ КОЛКУ Е ГНАСНАААААААА!
Хммм...можеби си во право,а можеби и не!?!
Кон врв
ss_derIvat_ss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2008
Поени: 113
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ss_derIvat_ss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2009 во 10:39
+ Hrabrosta i odlicnite cicki
- Govorot i drzenjeto
Кон врв
pmmladen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pmmladen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2009 во 00:47
Ама е гадна презентеркава..........да ти згади......
Кон врв
гјувеза Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гјувеза Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2009 во 03:33
ne mi se dopaga..nitu e intelegentna,nitu zgodna naprotiv antipaticna neprivlecna zenska....ama ovaaa vo red karpet na nova tv e super
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....

Кон врв
Nanicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Април.2009
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nanicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2009 во 00:40
Mnogu e neprivlecna, ama izgleda samo ona bila edina so prifatila da se soblece . Ne e ok vo nikoj slucaj
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јули.2009 во 03:27
koga ima "GOLI VESTI" zvukot go Mutiram iako ne mi se gleda i taa tetkata a iskreno samo 2 pati imam gledano goli vesti

Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2009 во 10:57

Синоќа , нежно се погали... и  ги одјави голите вести за оваа сезона...  а за на есен  ни спремала нешто ново и интересно...Волчицава......!!!голема%20насмевка

секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
ato Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2008
Поени: 76
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ato Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2009 во 11:10
Novi vesti novi cicki,
nemojte ko latas.
So sekoi vesti isti gomna jade.
MENJAJ MENJAJ MENJAJ MALKU.
hA HA HA I grujo vide deka mora da se menjat decata u gradinka a ne vaspitackite.
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2009 во 23:21
од каде ја ископале оваа дебељуца
..баш мислев дека ќе излезе некоја...маникенка..
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
LSFC Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јули.2009
Поени: 1004
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LSFC Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 03:59
Originally posted by Командантица Командантица напиша:

од каде ја ископале оваа дебељуца
..баш мислев дека ќе излезе некоја...маникенка..
e kak ot kade.imala e zor devojkata neja sa ja izbrali.Ako e nekoja manekenka sto ja haresvat svi,zasto i e da se snima gola?
Кон врв
гјувеза Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гјувеза Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 13:29
vo emisija na Toni Mihajlovski devojkata kaza deka e striptizeta i deka poveke godini rabotela vo Afrika
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....

Кон врв
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2009 во 12:38
И кога почнува новата сезона? Се надевам ќе донесат нешто ново, нешто со црна коса и зелени очи и убави природни гради. Некако не сум мераклија на „вештачко“
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 18:30
Има ли некој информација дали Голи вести се враќа на тв???

Не од што многу ја симпатизирав водителката,туку онака чисто информативно.

Да додадам иначе дека според мене беше доста јака женска,облини и се на неаљубовљубовљубовљубов ама гласот ме нервираше некако,премногу груб и немаше нежност и женственост во него,арно ама атрибутите ја надополнувааголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од fiks - 11.Јануари.2010 во 18:38
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 21:37
inaku tipkata ja ima i na facebook, barajte ja pod ime volcica.... намигнувањеголема%20насмевка
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.