|
Голи Вести |
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Автор | |
abracadabra
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После толку време конечно ја видов пред некој ден и...ЛЕЛЕ КОЛКУ Е ГНАСНАААААААА!
|
|
Хммм...можеби си во право,а можеби и не!?!
|
|
ss_derIvat_ss
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
+ Hrabrosta i odlicnite cicki
- Govorot i drzenjeto |
|
pmmladen
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама е гадна презентеркава..........да ти згади......
|
|
гјувеза
Група Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi se dopaga..nitu e intelegentna,nitu zgodna naprotiv antipaticna neprivlecna zenska....ama ovaaa vo red karpet na nova tv e super
|
|
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....
|
|
Nanicka
Нов член Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu e neprivlecna, ama izgleda samo ona bila edina so prifatila da se soblece . Ne e ok vo nikoj slucaj
|
|
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ima "GOLI VESTI" zvukot go Mutiram iako ne mi se gleda i taa tetkata a iskreno samo 2 pati imam gledano goli vesti
|
|
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Синоќа , нежно се погали... и ги одјави голите вести за оваа сезона... а за на есен ни спремала нешто ново и интересно...Волчицава......!!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
ato
Група Регистриран: 08.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Novi vesti novi cicki,
nemojte ko latas. So sekoi vesti isti gomna jade. MENJAJ MENJAJ MENJAJ MALKU. hA HA HA I grujo vide deka mora da se menjat decata u gradinka a ne vaspitackite. |
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од каде ја ископале оваа дебељуца
..баш мислев дека ќе излезе некоја...маникенка.. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e kak ot kade.imala e zor devojkata neja sa ja izbrali.Ako e nekoja manekenka sto ja haresvat svi,zasto i e da se snima gola?
|
|
гјувеза
Група Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo emisija na Toni Mihajlovski devojkata kaza deka e striptizeta i deka poveke godini rabotela vo Afrika
|
|
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....
|
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И кога почнува новата сезона? Се надевам ќе донесат нешто ново, нешто со црна коса и зелени очи и убави природни гради. Некако не сум мераклија на „вештачко“
|
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има ли некој информација дали Голи вести се враќа на тв???
Не од што многу ја симпатизирав водителката,туку онака чисто информативно.
Да додадам иначе дека според мене беше доста јака женска,облини и се на неа ама гласот ме нервираше некако,премногу груб и немаше нежност и женственост во него,арно ама атрибутите ја надополнуваа Изменето од fiks - 11.Јануари.2010 во 18:38 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku tipkata ja ima i na facebook, barajte ja pod ime volcica....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |