![]() |
|
Дали имате “ваш“ свет? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 11> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Од мојот свет му викам вака на овој свет
![]() |
||
![]() |
||
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
|
Секој ден ми се проширува тој ....мој...свет,...а и се доселуваат и нови жители....
![]() ![]() |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
DA zavisi od ocilata
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
da si imam moj svet i podobro mi e tamu
![]() |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
Jas kako i sekoj si imam svoj svet, posebno sum okupiran so sport i religija i toa go razmisluvam vo tekot na denot, postavuvam razni prashanja, se odnesuvam vo privatniot zhivot taka i sl...
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
имам...таму сум секогаш онлаjн.
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Se pomalku imam vreme za nego
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Najduvam stalno vreme pa kolku i da e knap inaku ne mi se site ovci na broj. Svetov mi e v garaza. Kamiondziski kalendari(ne onie so kamioni, tuku...znaete), kup rezervni delovi i glavnoto: moeto AUDI 80
![]() |
||
![]() |
||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
|
koj nema
samo si go izdvojuvam od privatniot zivot podobro e taka ![]() |
||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
vcera vecerta konecno mi pukna filmot i od toj mojot svet
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
да
![]() ![]() ![]() ![]() само ретко се наоѓаме таму истовремено ![]() |
||
![]() |
||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
|
vo svetot na bajkite ziveaammm
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
![]() ![]() ... ![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
|
greska, jas sum od tipot na vesterkite ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |